Съдейки по данните, жителите на Острова имат спешна нужда от разнообразяване на половия живот. Допитването разкрива, че една трета от британците не са изпробвали нови пози в секса от над една година, докато 16 процента от партньорите изобщо не са склонни да експериментират и се придържат само към изпитаните.

"Експериментирането е толкова добро за секса, колкото лимонът за джина с тоник. По същия начин като с храната, работата или местата, които посещаваме, ако правим едно и също нещо отново и отново, в крайна сметка ще се отегчим. Изпробването на нови пози е ключово за разнообразието в секса. Няма нищо лошо в любимата поза, но си струва партньорите да се огледат наоколо и да почерпят идеи за новаторство в спалнята", казва сексоложката Анабел Найт.

За да окуражат скучните в леглото британци да потърсят разнообразие, експерти на компанията предлагат няколко шеговити идеи за нови пози в секса, вдъхновени от популярни телевизионни програми, сериали, продукти, известни личности:

- Поза Би Би Си - състои се в мощно прецакване на дамата.
- "Островът на любовта" (риалити шоу) - възможна е единствено под изпепеляващо слънце, води до пристрастяване, но с незадоволителен краен резултат.
- "Коронейшън стрийт" (сериал) - поза, при която сексът трае половин час, без да се случва нищо особено.
- Скандинавски ноар - палаво-страховит секс с маски.
- Джон Сноу (персонаж от "Игра на тронове) - правите секс с леля си, без да знаете.
- "Гогълбокс" (риалити шоу) - позата налага партньорите да стоят един зад друг пред телевизионния екран, така че и двамата да имат оптимална видимост.
- "Bake Off" (сладкарско риалити шоу) - когато правите секс с нов партньор и той е толкова сладък, но въпреки това не може да е същият като предишния сладкиш.
- Стормзи (грайм изпълнител) - най-популярната нова поза във Великобритания.
- Златан (Ибрахимович, играч от "Манчестър Юнайтед ) - най-задоволителната индивидуална позиция, не изисква да се съобразявате дали другият "играч" е свършил.
- ФитБит (умен часовник) - изпробвате колкото се може повече пози, докато достигнете препоръчителните 10 000 стъпки дневно.
- Брекзит - позата се състои в това просто да си заровите главата в пясъка и да се надявате на задоволяване, без да имате ни най-малка идея как да го получите.
- Тръмп - позата не се препоръчва за малодушни, включва прецакването на хора в колкото се може повече страни.
- Макрон - поза между по-млад мъж и по-възрастна дама.
- Борис (Джонсън) - яхате партньора си като колело и се държите като палячо, русата перука не е задължителна.
- Корбин (Джеръми) - позата задължително включва сандали с чорапи.