Хиляди представители на силния пол са се регистрирали в нов сайт за запознанства, целящ да улесни мъже с малки пениси в намирането на идеалната партньорка.

Създателят на сайта Dinky One (Дребния) Дейвид Минс споделя, че надеждата му е чрез него да "нормализира" мъжките полови органи със скромни размери, пише БТА, цитирайки в. "Дейли стар".

В деня на лансирането му в сайта са се регистрирали над 27 000 души - 27% жени, 71% мъже и два процента трансджендъри. Мнозинството са от Великобритания, следвани от САЩ и Бразилия.

"Откликът е феноменален. На всеки четири секунди се регистрира нов член. Идеята е да помогнем на мъжете с малки пениси да открият подходящата партньорка. Мисля, че нещата могат да се случат по-лесно, ако хората "свалят картите" онлайн. Така те могат да започнат да градят връзка, без да имат скрити притеснения", казва Минс.

Потребителите на сайта могат да избират между 24 полови идентичности и предпочитана сексуална ориентация.

Дейвид Минс допълва, че има редица причини, поради които дамите могат да изразят предпочитание към мъже с "малки пакети". Лишените от внушително мъжество представители на силния пол, например, компенсират с други умения като по-голям опит в оралния секс, отбелязва създателят на сайта.