Епизод 13 на новия подкаст на Dir.bg -  "Гласът на Мама" e празничен, не само заради слънчевата ни гостенка - София Бобчева, която стана майка преди по-малко от два месеца, но и защото Криси Димитрова е рожденичка и раздава подаръци от испанската марка Laboratorios BABÉ - компания за дермокозметика, която започва своята дейност през 1994 г. във Валенсия и още от самото начало превръща в своя мисия грижата за здрава кожа на мама и бебе!

Носителката на Икар за две поддържащи роли от Народния театър "Иван Вазов" София Бобчева с първи думи за специалния момент от живота ѝ - раждането на първото ѝ дете Стефани-Ирини, което се появи на бял свят на 14 октомри тази година! Пред водещите Юлия Владимирова и Криси Димитрова тя разказва защо избира да роди в късните си 30 години, но и разкрива подробности за таткото Борис! 

И още за притесненията ѝ относно професията, как приема стриите и се бори с килограмите и какво е наследила дъщеричката ѝ от нея - в първия ни декемврийски епизод - слушайте тук и в Spotify! 

"Темата за кремовете против стрии много ме вълнува. При мен като цяло всичко вървеше перфектно, когато изведнъж ми излязоха стрии на корема в деветия месец. 

BABÉ разчита на висококачествени активни съставки и мнението на редица висококвалифицирани дерматолози, педиатри и фармацевти когато разработва формулите на своите продукти. BABÉ разполага с технологична база от най-висок клас, което позволява на компанията да предлага дермокозметика, създадена чрез модерни и иновативни технологии.

"Винаги съм искала да имам дете, но не знам дали съм била готова. Може да искаш, но трябва да си готов за това нещо. То просто се случи. Казах си, че няма за кога да чакам. Иначе цял живот можеш да чакаш да станеш по-голям в професията, в кариерата..." 

Чуйте подкаста, за да разберете повече за трудностите по пътя на майчинството, любовта към сцената и новата мисия на една млада майка - да бъде близо до бебето си. Със София Бобчева говорим и за помагащия партньор и колко подкрепящо е това за една жена. 

"Приятелят и бащата на детето ми е отдаден баща и не мога да се оплача от него. 

 На въпрос дали й липсва сцената и актьорството, тя казва: 

"Когато станеш майка, ти трябва да се отдадеш на едно малко бебенце, за да може да израсте нормално и всичко да е наред. В крайна сметка трябва да се откажеш от нещо, което много обичаш за сметка на друго...което май вече обичам повече...Засега представленията не са ми долипсвали толкова много."

"Имам една страхотна книга на Виолета Бахчеванова "Театърът може без всички нас" и това е точно така. Но моето бебе не може без мен". 

Eпизодът е записан с подкрепата на BABE!

Снимка: Гласът на Мама/ dir.bg

Дами, погрижете се и вие за кожата си, като се включите в нашата Инстаграм и Фейсбук игра за Крем против стрии на BABE, който възвръща еластичността и гъвкавостта на кожата, активирайки производството на колаген и насърчава процеса на възстановяване на тъканите чрез лечебното действие на Масло от Шипка тук:

*Епизод 13 на "Гласът на Мама" by Dir.bg е записан с подкрепата на BABE!  Съдържа продуктово позициониране! 

Moже да слушате подкаста на Dir.bg и в Spotify!

Снимка: Гласът на Мама/ dir.bg