Когато избирате облекло за парти, е важно да се чувствате удобно в него, да може да се движите свободно и да се насладите на преживяването. Роклите обикновено са най-предпочитани от дамите и има защо. Красива рокля с токчета винаги е формула, която работи добре за нас.

Има много различни стилове рокли, от които да избираме, и определено можем да намерим тази, която ще ни открои в тълпата. Днес ще ви предложим 10 стилни рокли, с които ще изглеждате страхотно на Нова година:

Елегантна рокля до коляното

Снимка: Trendo.bg

Малко блясък никога не е излишен на Нова година. Тази рокля е стилна и красива и можете да я съчетаете с изчистени обувки на ток и черен клъч. Може да прибавите и по-масивни обеци, но и по-деликатни бижута също ще стоят страхотно. 

Рокля тип "Прегърни ме" с едно рамо

Снимка: Trendo.bg

Роклите тип "Прегърни ме" излъчват женственост и стил. Тази рокля е в цвят графит и е с едно рамо. Ако искате нещо по-различно и разчупено, може да заложите на този красив модел. 

Кадифена рокля с буфан ръкави

Снимка: Trendo.bg

Кадифето е нежна и елегантна материя, много подходяща за зимата. Тя придава изтънченост и шикозен вид. Тази черна рокля може да свърши чудесна работа не само за Нова година, но и за много други поводи. 

Къса парти рокля с пайети

Снимка: Trendo.bg

Пайетите са много предпочитани за новогодишни партита и са наистина подходящи за тях. Роклята в цвят шампанско подчертава красиво извивките на тялото и ще изглежда още по-страхотно с нежни и красиви бижута. 

Дълга официална рокля с цепка

Снимка: Trendo.bg

Ако ви предстои по-официално новоодишно парти, тази рокля е чудесен избор. С нея може да се движите свободно, а голият гръб я прави още по-красива и елегантна.

Блестяща парти рокля с отворен гръб

Снимка: Trendo.bg

Тази блестяща парти рокля в тъмнозелено е с дължина над коляното. Моделът е с волани и набори отпред, V-образно деколте и елегантен, силно изрязан гръб. 

Лъскава парти рокля

Снимка: Trendo.bg

Тази лъскава рокля в кобалтово синьо е друг чудесен избор за новогодишната нощ. Можете да я съчетаете с бежови, сребристи или златисти обувки на ток и малка парти чанта. 

Сатенена рокля

Снимка: Trendo.bg

Сатенът е нежна материя, която пада толкова красиво по тялото, че няма как да останете незабелязани в нея. Тази красива рокля в зебра принт е подходяща и за други поводи. 

Къса парти рокля с пайети и волан

Снимка: Trendo.bg

Нова година е чудесен повод да се облечете в рокля, която не можете да носите всеки ден. В тази красива къса рокля с волан и пайети погледите ще бъдат вперени във вас. 

Къса парти рокля с един ръкав

Снимка: Trendo.bg

Червеният цвят винаги е бил подходящ за официален повод. Моделът е разчупен, стилен и много красив. Съчетайте я с красиви бижута и изчистени черни обувки. 

Материалът е предоставен от Trendo.bg!