Да се научите как да стилизирате правилно пола е един от най-добрите начини да покажете стила си. Полите се предлагат във всякакви дължини, цветове и стилове. Стилът, който носите, може драстично да промени външния ви вид, вариращ от небрежен до официален. Можете също така да промените фигурата си до известна степен с правилната дължина и кройка. Каквото и да е чувството ви за стил, със сигурност ще има пола, която е точно за вас. Advertisement

Има много полезни съвети за стилизиране, които ще разкрият пред гардероба ви безкрайни възможности - от модерни до класически. Стилен колан например, може да вдъхне живот на иначе семпъл ансамбъл. По-дългите поли често изглеждат по-добре с по-широки колани, докато по-късите изглеждат страхотно с тънки колани.

Когато избирате да носите широка или по-обемна пола, балансирайте я с вталена горна част, за да подчертаете формата си. Ако носите по-прилепнала пола, съчетайте я със свободна блуза или топ с волани, за да балансирате силуета си.

Дънково яке, тънка жилетка или блейзър могат да допълнят линията на вашата пола, особено ако носите вталена горна част. Не на последно място е важно да изберете правилните обувки. Те трябва да прилягат на полата ви. Много дългите или къси поли стоят добре с елегантни сандали и отворени високи токчета. Съобразете височината на тока на обувката си с конкретната пола, която носите. Заложете на обувки, които добавят височина, когато носите поли, които разкриват повече краката ви, за да издължите тялото си.

Вижте 10 модела красиви поли, които ще преобразят вашия гардероб:

А-линия пола

Market.dir.bg

Купи Тази пола приляга на талията и леко се разкроява по дължина, имитирайки формата на главна буква А. Този силует има ефект на стесняване на талията.

Асиметрична пола

Market.dir.bg

Купи Асиметричната пола има подгъв, който е по-дълъг от едната страна от другата. Този интересен модел в черно можете да съчетавате с всякакви топове по тялото.

Мини пола

Market.dir.bg

Купи Мини полата е къса пола с подгъв над коленете. Този модел е стандартно парти облекло, което можете да счетавате по много начини заради голямата палитра от цветове. Полата е украсена с красив колан, който се преплита в предната част.

Пола тип молив

Market.dir.bg

Купи Тази пола е прилепнала от талията, по бедрата - до подгъва. Обикновено има цепка на гърба или отпред, която улеснява движението. Полите тип молив привличат вниманието към долната част на тялото - от талията до коленете. Този силует е особено популярен в офис облеклото.

Макси пола

Market.dir.bg

Купи Макси полата е категория, която включва всяка пола с дължина до пода. Тя може да има различни пластове, да бъде с права свободна кройка, да бъде плисирана или по тялото. Вариантите наистина са много.

Миди пола

Market.dir.bg

Купи Миди полата е със средна дължина с подгъв, който може да варира от под коляното до малко над глезена. Миди полите често са с дължина до прасеца. Те са много модерни и разнообразието от модели е наистина голямо.

Плисирана пола

Market.dir.bg

Купи Плисираната пола включва тесни плисета около цялата пола за по-голяма подвижност и комфорт. Плисираните поли обикновено са прилепнали на талията. Те могат да бъдат с дължина на мини полата или до коляното и имат различни стилове на плисета.

Пола с волани

Market.dir.bg

КупиТози модел пола с висока талия образува красива структура на етажи. Можете да я носите на по-официални поводи, както и на вечерни излизания с приятели.

Пола тип русалка

Market.dir.bg

Купи Полата тип русалка е прилепнала в талията и бедрата и се разширява от шева точно над подгъва, за да имитира форма на опашка. Този силует обгръща ханша и подчертава талията. Полите тип русалка са чудесен вариант за елегантно полуофициално облекло или коктейлно облекло.

Пола тип "Прегърни ме"

Market.dir.bg

КупиТази пола по тялото е изработена от два слоя плат, които се зашиват един върху друг, а по средата се образува красива цепка. Моделът има тънък колан на талията.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.

Market.dir.bg