Уютът притежава много измерения и форми. Камина през зимата, романтична вечеря, чаша вино или топъл чай с ценните хора, комфортната прегръдка на дреха, която сякаш е създадена точно за теб. Представи си перфектното облекло. Памучно произведение, което носи естетика и удобство, стил и съдържание, отива ти в домашна атмосфера и пред очите на обществото. Такова облекло носи уют и удоволствие. Добави към това достъпна цена, модерна материя и дизайн, разнообразие и социално отговорно производство и получаваш Oyanda и Townland - две собствени марки дрехи на Kaufland. Oyanda - комфорт и красота за жените. Townland - качество и свобода за мъжете.

Дрехите от двете линии са произведени от био памук с GOTS сертификат. В епохата на екологични ориентирани потребители и хора, които мислят за бъдещето на планетата, това е глобалният органичен текстилен стандарт, който включва световно признати директиви, които гарантират устойчиво производство на текстил - от добива на биологично произведени естествени суровини, през екологично и социално отговорно производство, до прозрачното обозначаване.

Снимка: Kaufland

Екологичният златен стандарт върви с естетически плюс - био памукът е идеална материя за създаването на модни дрехи, които преработват удобството в удоволствие. Oyanda предлага на дамите качество за всяка възраст и обстоятелство. Облекла за забързания ден, атлетичния следобед, домашния релакс и онова специално събитие. Дънки и туника, спортна блуза, пижама и пантофи. Спортни чорапи и панталони, чорапогащник, клин, бикини и панталони. Красотата на жената не се нуждае непременно от синтетични и излишно лъскави дрънкулки. Комфортните дрехи са комплимент към външния вид - не го засенчват и изкривяват. Напротив, дават му изява. Защото красотата на жената е в свободата. Свободата да сложи удобни пантофи, удоволствието да облече клин или да се разходи вкъщи по потник или стилна пижама, да излезе с модерна туника и да привлече вниманието със своя естествен и неподправен чар.

Снимка: Kaufland

Мъжете имат Townland - удобство с готин дизайн. Дънки, блуза, спортни обувки и спортни чорапи. Пижама, пантофи, боксери и слипове. И, разбира се, потник. Мъжката класика. Всеки от нас трябва да има този легендарен артикул в гардероба си. Комфортен и вечен със своя дизайн, измислен от гении да подчертае и вдъхнови мъжкото в мъжа. А когато това достъпно богатство идва с удобството на био памука, удоволствието е пълно. Двете вървят ръка за ръка и без нужда от ръкави.

Oyanda и Townland на Kaufland - когато модата, качеството и свободата срещнат социалната отговорност и мисията за екологично чиста планета.