През призмата на характерния за MELLINI елегантен класически стил, идващият студен сезон обещава да ви увлече в пленителна игра на контрасти - не само с внимателния подбор на материи, цветове и форми, но и с възхитителната изработка на всеки детайл. Новата колекция на българския бранд не пропуска нито една от най-желаните тенденции за хладните дни.

Вижте част от тях:

Микс от текстури

Смелата комбинация на материи е сред главните модни предизвикателства на новия сезон. В колекцията на MELLINI отличен пример дават палтата от меланжиран пепид с разкошни външни джобове от изящна дантела, костюмите от жакард съчетани със златисти ленти, роклите и саката от меко букле с блестящи нишки, допълнени от перлени детайли.

Игра със силуети и обеми

Безупречните кройки са сред запазените знаци на MELLINI и този сезон ще ви изненадат с ясно структурирани форми при връхните дрехи, плавно преливащи обеми при плетивата и изкусна игра със силуета. Изтънчените рокли отново са перфектно допълнени от вталени сака, следвани от романтичните трапецовидни силуети. Обърнете внимание и на деликатната игра с декоративните шевове, металните ципове на гърба, закачливите волани и фриволно разнищените краища.

Снимка: Mellini

Полъх от 60-те

Силуетите на една от най-елегантните епохи в историята на модата се завръщат с изискана осъвременена версия - от свободните рокли от неопрен, през клошираните поли и плисетата, до белите якички и панделките, нежно подчертаващи шията. Малки джобове и декоративни облечени копчета допълват тенденцията и дават нова визия за бизнес дамите.

Впечатляващи принтове

Най-актуалните за сезона десени намират своето естествено място в колекцията на марката: леопардовата шарка е запазена за женствените рокли следващи извивките на тялото, докато роклите от фин неопрен привличат със стилизирани принтове на цветя, пепид и пеперуди. Карета и милитъри щампи покриват късите манта, докато живите 3D принтове създават фина оптична илюзия.

Гладко кадифе

Ключов момент в колекцията на MELLINI заема и гладкото черно кадифе, готово да покори сърцата под формата на палто-халат, блейзър със смокинг ревери или женствена рокля. Френският шик, характерен за разкошната материя, е всичко от което се нуждаете за да засияете през дългите зимни вечери.