Има ли по-подкопаващ самочувствието въпрос от "не съм ли твърде стара, за да нося това?" Мисля, че не, особено когато си мислите за това, докато се гледате в огледалото. В живота на много хора идва момент, когато започват да се питат дали нещо, което обичат, все още е "подходящо за възрастта" - било то мото яке или мини пола. Модата не трябва да бъде ограничаваща - ако нещо ви пасва и ви харесва да го носите, носете го.

Всяка жена в един или друг момент си задава въпроса дали определени тенденции са подходящи за нея. Истината е, че на всяка възраст можете и трябва да носите каквото пожелаете. Днес ще ви разкажем за девет вечни тенденции, които ще носим тази година и след това.

1. Бомбър якета

Снимки: Trendo.bg

Бомбър якетата са на фокус от известно време, но те са тенденция, която няма да отшуми скоро. Така че не бързайте да ги отписвате, защото те просто не излизат от мода. Понякога си почиват известно време и след това се завръщат с ударна сила.

2. Пуловер в неутрален цвят с красива шарка

Снимки: Trendo.bg

Най-добрият начин да се предпазите от студа през зимата е да носите пуловер. Хубаво е да имате поне един от висококачествена вълна в неутрален цвят с красив десен в гардероба си, който гарантирано ще носите зима след зима.

3. Кожа

Снимки: Trendo.bg

Не се очаква лудостта по кожата да отшуми скоро, така че инвестирайте в силует с класическа кройка, който няма да ви омръзне след няколко носения.

4. Ярки цветове

Снимка: Trendo.bg

Какъв по-добър начин да победите януарската депресия след празниците от дрехи в ярки цветове? Изберете ярки тонове, които допълват тена на кожата ви, и ги стилизирайте заедно. Можете да ги носите дълго време. Цветната чанта също е добро решение. Тя ще ви кара да се усмихвате всеки път, когато я извадите.

5. Широки панталони

Снимки: Trendo.bg

Широките панталони (колкото по-дълги и по-широки, толкова по-добре) стоят страхотно на всички, особено когато падат толкова елегантно. Те могат да се носят с почти всичко, а високата талия е наистина страхотна.

6. Високи ботуши

Снимки: Trendo.bg

Воските ботуши стоят перфектно с толкова много дрехи, които вероятно вече притежавате. Миди поли, къси панталони, прилепнали дънки - каквото и да е. Вечен чифт като този винаги ще влезе в употреба.

7. Силуетите от 80-те

Снимки: Trendo.bg

Ще забелязвате нотки на стил от 80-те години навсякъде през тази година, независимо дали става дума за бухнал ръкав или типична комбинация от 80-те години - златно и кремаво.

8. Ярко розово

Снимки: Trendo.bg

Никой не бива да пропуска тази тенденция, която повдига настроението и винаги можете да съчетаете ярко розовото си с черно, за да го направите по-красиво.

9. Тренчкот

Снимки: Trendo.bg

Тази класическа и актуална дреха се предлага в различни изчистени стилове, от които да избирате. Това е инвестиция, която си заслужава, тъй като ще я носите дълго време в най-различни комбинации.

Материалът е предоставен от Trendo.bg!