Абсолютно всяка една от участничките заслужава първото място в Конкурса за Най-красива абитуриентка на Дир.БГ за 2012 година. Коя е обаче българската абитуриентка, която успя да събере най-много гласове? Дойде денят, в който да я обявим - това е Паулина Герова от Ихтиман. Тя събра повече от 18 000 гласа общо и така спечели голямата награда - SPA уикенд в Diplomat Plaza Hotel & Resort, който подкрепи инициативата на Дир.БГ да бъдат отличени и поощрени най-красивите, стилни и грижещи се за своето тяло и външен вид млади жени – българските абитуриентки от випуск 2012 г. Освен SPA уикенда, победителката печели и козметика от Jericho България, както и участие на Фотоваканция 2012 като модел на Hammer Studio.
 
Паулина и другите 4 момичета с най-голям брой Харесвания: Моника Наумова, Десислава Георгиева, Аника Байрактарова и Лиляна Трифонова печелят ваучъри на стойност 20 лв. от първия български бренд за експресен маникюр и педикюр "Manicure Impress". Станциите с логото на "Manicure Impress" в МОЛ София и Сити Център София създават уникално изживяване за всеки, на достъпна цена, в най-удобното време и висок стандарт.

Благодарим от сърце на всички красиви момичета, които взеха участие в конкурса и им пожелаваме изключително успешно представяне на кандидатстудентските изпити за специалностите, които са си избрали и едно вълшебно, наситено с приятни емоции лято!

Вижте снимки на Паулина и някои от участничките, събрали най-много гласове тук >>