Има няколко причини, поради които обичаме лятото - плажни дни, витамин D, случайни тридневни уикенди и т.н. - но сред любимите ни е лятната мода. В продължение на няколко месеца тоалетите ни се състоят предимно от тениски, къси панталони, съчетаващи се комплекти и ефирни рокли, което прави обличането за по-топло време по-лесно и по-безгрижно от всяко друго време на годината.

За да направим летните тоалети да изглеждат по-интересни, можем да експериментираме с различни аксесоари, като колие с верига или ефектни обеци, които имат способността да превърнат и най-обикновен потник в модерен. Същото важи и за шапки с широка периферия, обемни обеци и цветни чанти, които ни помагат да изразим личния си стил.

Ако искате да преобразите бързо и лесно летните си тоалети, пробвайте с тези модни аксесоари и ще се изненадате от резултата:

Колие с форма на верижка

Trendo.bg

Масивни или тънки, напластени или отделни, цветни или изчистени, колиетата с форма на вериги ще изпъкнат върху вашите семпли летни тоалети, особено ако носите неутрални цветове.

Изящни обеци

Trendo.bg

Обемните обеци са добър избор когато останалата част от външния ви вид е по-традиционна. Големи, дръзки обеци с капки с мъниста, обръчи и различни други красиви форми ще ви придадат малко повече блясък.

Бели чорапи

Trendo.bg

Въпреки че дългите бели чорапи се открояват, когато са оформени с панталони и спортни обувки, те наистина ще блестят повече на голия крак, придавайки на тоалета ви леко стилен привкус.

Привличаща вниманието чанта

Trendo.bg

Ако отивате на работен обяд, среща с приятели или имате ден, изпълнен с различни задачи, изберете чантата си разумно. Уникална форма, щампи или ярки цветове са бърз начин да превърнете тоалета си в моден ансамбъл.

Голяма шапка

Trendo.bg

Ако целта е блясък, сложете сламена шапка с широка периферия. Ако не си падате по тях, като алтернатива може да изберете шапка тип кофа, с която ще сте в крак с тенденцията Y2K.

Шал

Trendo.bg

Въпреки че обикновено свързваме шаловете с по-студеното време, копринен вариант или дори бандана са достатъчно леки, за да ги носите в топлите дни. Освен да завържете такъв около врата си, можете също да проявите креативност, като носите това парче като лента за глава, колан или го завържете около чантата си.

Слънчеви очила

Trendo.bg

Хубаво е когато очилата са класически, но ако искате да си създадете по-игриво настроение, вместо това изберете геометрични или с по-нестандартна форма и в животински десен. 

Блейзър

Trendo.bg

Жилетките и суитшърите все още са страхотни решения за връхно облекло в летните вечери, но ако наистина искате да преобразите тоалета си и да го накарате да изглежда луксозен, структурираният блейзър е идеалният вариант.

Колан

Trendo.bg

Класическият черен или кафяв колан подчертава красиво талията ви. Той стои също толкова добре на къси панталони или ефирните панталони, особено ако долнището ви е в по-светъл цвят.

 

Материлаът е изготвен от Trendo.bg!