Естествените и земни тонове доминират и в мъжките пролетно-летни предложения на Mark O'Polо. Неравномерно оцветен беж и цвят каки, съчетани с естествени материи, гарантират стилното излъчване през целия ден в града. Тениската може да изглежда добре, когато върху нея се носи връхна дреха тип жилетка с копчета. В случая моделът представлява бленд от лен и памук във винтидж стил. Спортните обувки са от лека плетена материя, а аксесоарите - портфейл и колан - са в тъмно кафява кожа. Добра идея е бейзболната шапка с десен на тънко синьо-бяло райе.

Снимка: Сирма Маркова, URBN.dir.bg

Свежото зелено и моряшкото синьо определено са цветовете, описващи най-добре пролетно-летния сезон. Макар и провокативна, комбинацията между двата цвята, предлагана от Mark O'Polо, все пак е интересна. Съчетанието между синя риза със ситни мотиви и зелен пуловер с небрежно навити ръкави, който е увит около врата като шал, подхожда за мъжкото ежедневие. Свободният лек панталон, който е едновременно с ръб, но и с ластик около талията, перфектно отразява нуждата на мъжете да бъдат хем елегантни, хем небрежни. И тук спортните обувки са от лека плетена материя. Плетен и лек е и коланът.

Снимка: Сирма Маркова, URBN.dir.bg

Шопинг идеи и за нея, и за него

Монохромните светли визии са подходящи както за него, така и за нея, а ленът и памукът играят основна роля, когато говорим за светли цветове. В случая имаме миксирана визия от нюанси на бялото. От искрящо до натурално оцветено и кремаво, това винаги ще бъде цветът на топлото време.

За мъжете предложението е за бели бермуди от лен и свободна ленена риза. За жените ежедневно добро решение е носенето на класическа кройка дънки по тялото от бял деним и ленена блуза с лежерна кройка. Черната бейзболна шапка е добър контрастен акцент.

Снимка: Сирма Маркова, URBN.dir.bg

И нещо универсално за плажа...

Снимка: Сирма Маркова, URBN.dir.bg

Помислихте ли вече за плажа? От Marc O'Polo имат предложение и за любимите летни дни с тази стилна хавлия за плаж.

Побързайте, че времето за лятната отпуска май съвсем наближи...