Всяка съвременна жена иска да изглежда забележително и да се чувства удобно в кожата си навсякъде - у дома, във фитнеса, в офиса или на плажа.

Лятото е период, в който голяма част от тялото ни е изложено на показ, за да можем да си осигурим нужната прохлада и свобода. Когато искаме да се чувстваме  добре в кожата си, трябва да сме спокойни, че тя е приятно гладка и изглежда естетично.

Затова помолихме нашите партньори от Wilkinson Sword да изненадат някой от вас и да направят лятото му още по-хубаво като подарят комплект самобръсначки за НЕГО и НЕЯ. И, ако преди няколко века Wilkinson е създавала саби и оръжия, вече над 100 години компанията пренася този know-how в сферата на личната грижа, за да ни гарантира перфектни остриета в своите самобръсначки за гладка и красива кожа без порязвания.

Ето как може да се сдобиете с комплекта:

  1. Последвайте профила на #URBN в Инстаграм.

  2. Довършете изречението като оставите коментар под поста в Instagram канала ни "Красивата кожа е...."

Вижте тази публикация в Instagram.

!!! ИГРА !!! Искате ли да си осигурите гладка кожа? Участвайте в играта на #URBN u Wilkinson Sword за комплект самобръсначка за Него и Нея. Ето как може да се сдобиете с комплекта: 1) Последвайте профила на #URBN в Инстаграм. 2) Довършете изречението като оставите коментар под поста в Instagram канала ни „Красивата кожа е….“ Период на играта: 02 август до 12 август 2019. Един от всички коментирали, които са изпълнили и двете условия ще бъде избран на случаен принцип и обявен на 13 август в настоящия пост. Наградата не може да бъде заменена за паричната й равностойност. #ИГРА #giveaway #wilkinsonsword #wilkinson #shaver #самобръсначка

Публикация, споделена от URBN Dir (@urbn.bg) на

Погрижете се за това да се чувствате уверени и красиви, зарадвайте и ваш близък. Усмихнете се на лятото, лесно е!

За наградите:

Женската Intuition F.A.B е първата самобръсначка, която бръсне едновременно напред и назад, като двупосочното ножче с цели пет остриета осигурява лесно и бързо движение, без да е необходимо да повдигате самобръсначката от кожата си.

Капсулите, които се намират около остриетата и съдържат специален гел, също допринасят за по-внимателното и гладко плъзгане на ножчето по кожата. Така предпазвате дори най-чувствителните и деликатни зони от раздразнение, а дръжка с оребрено гумирано покрие помага за по-лесен и удобен захват.

Мъжката Xtreme3 Ultra Flex е разработена, за да осигури усещане за 3D бръснене (във всички посоки). Трите ѝ гъвкави остриета пасват и се адаптират към различните форми на лицето, позволявайки удобно бръснене под всеки ъгъл.

А въртящата се глава се движи нагоре и надолу, адаптирайки се към различните контури за по-прецизно бръснене. Иновативната технология PIVOT BALL, използвана за пръв път в самобръсначка за еднократна употреба, позволява на главата на самобръсначка да се движи от едната страна до другата и да се адаптира към уникалните контури на лицето още по-добре. Широките овлажняващи и опъващи ленти осигуряват максимално плъзгане и максимален комфорт. Висококачествена, стабилна и ергономична дръжка, която стои перфектно във всяка ръка.

Период на играта: От 2 август до 14 август 2019 г. Един от всички коментирали, които са изпълнили и двете условия ще бъде избран на случаен принцип и обявен на 15 август в настоящия материал.

Честито на печелившата. Победител в играта е @monna.mihalkova. Ще се свържем с нея на лично съобщение, за да уточним детайлите около получаването на наградата. Честито!

*В играта нямат право да участват служители на Dir.bg и техните семейства.