За разлика от майка им Мадона, която не изпуска възможност да се появи в публичното пространство, биологичните й деца Лурдес и Роко, не напират със зъби и нокти да са под светлините на прожекторите. Това с пълна сила важи за сина й, който предпочита да живее по-инкогнито и да не бъде център на внимание, въпреки известните си родители.

Затова и съвместната поява на Лурдес и Роко на ревюто на "Saint Laurent", което се състоя в рамките на Седмицата на модата в Париж, определено успя да изненада мнозина и най-вече да предизвика интереса на представителите на медиите, които присъстваха на събитието.

Снимки от ревюто на "Saint Laurent">>>

Брат и сестра пристъпиха хванати под ръка на червения килим и изглеждаха в много добро настроение. Двамата бяха съобразили стайлинга си с дрескода на вечерта, който беше в черно и за кратко позираха пред насъбралите се фотографи.

Припомняме, че Лурдес е плод на връзката на Мадона с бившия й личен треньор Карлос Леон, а Роко - от брака й с британския режисьор Гай Ричи.

Ревюто на „Saint Laurent“ - пролет/лято 2024

Снимка: Getty images

Големите деца на Кралицата на попа бяха част от звездното нашествие, което се изсипа, за да изгледа новата колекция на "Saint Laurent". Сред популярните лица, които проследиха цялото ревю от първия ред, бяха Кейт Мос, Деми Мур, Хейли Бийбър, Айрис Лоу, Джорджия Мей Джагър и майка й Джери Хол, Остин Бътлър и много други.

Творческият директор на марката "Saint Laurent" Антони Вакарело показа на Седмицата на модата в Париж гащеризони с бюстие в цвят каки и карго панталони, бляскава гама от прозрачни топове, мини-рокли и шифон с волани. Ансамблите, вдъхновени от дрехи за сафари от 70-те години, подчертаха посланието за сила, а понякога и агресия.

Този път "Saint Laurent" премести дефилето си на левия бряг на река Сена - противоположната страна на обичайното място. Моделите носеха високи токчета, поли тип молив и панталони с широки крачоли, съчетани с бодита с отворен гръб и копринени блузи. Слънчеви очила, авиационни шапки и колани от естествена кожа допълниха тоалетите.

Балансът между сила и елегантност беше показан във всяка дреха с помощта на цветове като маслинено, кестеняво и пясъчно, както и материи като памук и лен, пише БТА.

Дефилетата в Париж ще продължат до 3 октомври, като ще бъдат показани колекциите на десетки луксозни марки като "Ермес", "Шанел" и "Луи Вюитон".