Списание Grazia, което е еталон за мода и стил и символ на фразата "made in Italy" на световния пазар от 80 години насам, този месец отбелязва своята 15-годишнина в България. За да отпразнува това значимо събитие, списание Grazia България, ще събере на бляскаво парти своите верни фенове и читатели, знаменитости от света на модата и красотата, както и свои партньори и рекламодатели, които неизменно са вярвали в успеха на този исторически бранд през годините.

От 1938 г. насам, когато е създаден, италианският бранд Grazia винаги е бил млад, любопитен и космополитен (с 24 издания по света, от които българското е първото). За тези 15 години на българския пазар, Grazia e успяла да запази свежестта, модерния полъх и силата си на принт издание.

"Ние вярваме в предимствата на принта", споделят от редакцията на Grazia, "но това не означава, че не вярваме и в силата на интернет. Напротив. Знаем, че съчетавайки принт изданието с онлайн версия на Grazia България ще достигнем до повече фенове от различни възрасти."

Доказателство за тези думи е напълно обновеният сайт на изданието. Освен новия, по-свеж дизайн, graziaonline.bg предоставя и много повече по обем и разнообразно по тематика съдържание, без да изневерява на основната си мисия: да забавлява и вдъхновява съвременната жена. Перфектният баланс между мода и стил, красота, култура и общественозначими теми, характеризиращ Grazia като бранд навсякъде по света, е внимателно преценен и добре запазен и в онлайн версията. Внимание заслужава и рубриката "Очи в очи", където можете да четете интервюта с известни личности.

Списание Grazia #184 е на пазара. В него можете да прочетете повече за талантливи артисти, занимаващи се с арт проекти в България, за личния живот на скандалната Мей Уест - "жената, измислила секса", за Илон Мъкс и неговата лична история, два дни след като обяви, че има опасност да фалира, за банските костюми, които напускат пясъчната зона и стават час от гардероба ни в града и за тенденциите за грим през горещите дни.

Юбилейният брой Grazia 15 очаквайте през юли!