Лятото е прекрасно време за почивка, която включва пясък, слънце и незабравими моменти със семейството и приятелите. Ако обаче мисълта за купуване на бански костюм причинява малко безпокойство във вас, не сте единствени!

Трябва да обърнете внимание на няколко важни неща при избиране на бански костюм за новия летен сезон, а именно дали имате голям или малък бюст, големи бедра или стройна фигура, дали искате да скриете корема си или да го покажете, имате ли фигура на пясъчен часовник или дълъг торс.

Днес ще ви покажем подходящи модели за различните типове фигури, които можете да намерите в Trendo.bg, a ако използвате промокод SALE30, ще получите 30% отстъпка.

Бански за фигура с голям бюст

Ако сте с голям бюст, трябва да изберете бански, който покрива добре гърдите ви и има широки презрамки.

Дамски бански от две части

Trendo.bg

Заложете на горнище с банели и като акцент може да има цветна лента, за да изглежда повече като бански, не като сутиен. Долната част също е по-широка на талията.

Цял бански с цветен принт

Trendo.bg

Този цял бански костюм ще ви накара да изглеждате с няколко килограма по-слаби. Акцентът няма да е толкова върху гърдите ви, но въпреки това те ще са добре укрепени с латична лента.

Бански за фигура с малък бюст

Дамите с малък бюст е хубаво да заложат на бански с триъгълни горнища, както и детайли като волани и различни други акценти, които ще подчертаят бюста. Избягвайте модели с усукваща се връзка отпред. Моделите с едно рамо също са подходящи за вас.

Бански от две части

Trendo.bg

Този красив бански повдига и уголемява бюста. Закопчава се с катарама на гърба и има регулируеми и сменяеми презрамки. Материята е бързосъхнеща и устойчива на слънчева светлина.

Дамски бански от две части

Trendo.bg

Моделът с леко усукана и цветна предна част има здрави регулируеми презрамки и подплатен сутиен за допълнително повдигане. Той е страхотен начин да подчертаете горната част, ако имате по-малък бюст.

Фигура с големи бедра

Ако имате големи бедра, които обикновено са по-широки от талията и бюста, най-добрите бански костюми за крушовидна фигура имат някои забавни детайли в горната част като волани, или имат привличаща вниманието шарка, а долнището е със семпли цветове и по-висока талия.

Дамски бански от две части

Trendo.bg

Този модел е очарователен, а долнището е ласкателно и привлича повече внимание към талията, а не към областта на бедрата.

Ефектен цял бански в черно

Trendo.bg

Важно е да намерите бански, който ще ви кара да се чувствате добре на плажа, вместо да се чувствате неудобно. Черният цял бански е истинска класика, а акцентите в горната част ще привличат вниманието върху гърдите и то няма да бъде върху вашите бедра.

Бански за много слаба фигура

Най-добрите бански костюми за слаба фигура, при която талията е по-широка от бедрата ви и е равна или почти толкова широка, колкото бюста ви, са с набраздени панели, детайли като цветна горна част и тъмни или плътни цветове в долната част.

Дамски бански от две части

Trendo.bg

Този модел с триъгълни меки чашки предлага поддържаща горна част, която можете да стягате с връзки. Долна част също е с връзки.

Бански от две части с волани в жълто

Trendo.bg

Един от начините да подобрите горнището си е с волани или панделки, а тези бикини са повече от сладки! Оребрените детайли на долнището и закачливите волани правят модела много шик.

Тяло с форма на пясъчен часовник

Бански с Push up ефект

Trendo.bg

Ако по принцип сте слаби навсякъде, ключът към това да изглеждате добре в бански, е да създадете форма на пясъчен часовник с изрезки или с ярки щампи, за да създадете впечатление за по-пълна фигура.

Цветен бански от две части

Trendo.bg

Монокините създават форма на пясъчен часовник, докато подплатеното горнище добавя пълнота в горната част.

Материалът е изготвен от Trendo.bg!