Парти сезонът се задава и все по-често ще отваряш гардероба си, докато си задаваш въпроса "какво да облека". По отношение на дрехите, насоките са няколко. Нека визията да е женствена, но удобна, разкриваща само част от твоите извивки и нежна кожа, материите да са леки, а бижутата подчертаващи стила ти и проблясващи като акцент.

След това идва въпросът- с какви бижута да го комбинирам? Нещо дръзко или фино? Нещо бляскаво или премерено?

И този път се спираме върху аксесоарите на испанския бранд за ръчно създадени бижута UnoDe50. В магазина им в мол Парадайз може да намерите бижута и часовници за мъже и жени. Добре подбраните аксесоари могат да направят и съвсем семплата визия да изглежда стилна и намясто, просто трябва да избереш бижута с характер, уникална форма и висококачествени материали, чрез които да дадеш изява на собствения си стил.

Включете се в играта на Dir.bg и UNOde50 Bulgaria тук до 15 декември 2018 и може да спечелите комплект гривни за НЕГО и НЕЯ.

Коприната е перфектен избор на материя за празнична визия. Комбинирай семпла риза от тази материя, но с интересен детайл като облечени от плат копчета или пък със завръзване около врата, и допълни сета с фино бижу. Усещането за лукс ще е постигнато мигновено, без да е натрапчиво, благодарение само на тези два елемента в облеклото ти.

Минимализъм

Гривна IBIZA

Снимка: Сирма Маркова

За официални вечери може да избереш и рокля с ултра тънки презрамки и минималистична линия, но нека тогава дължината ѝ да е под коляното, така ще балансираш визуално скритата и откритата част на тялото. На такъв тип рокля подхождат както гривни, така и колиета и обици, тъй като горната част е по-разголена и прибавянето на детайли е визуално необходимо. Постави едно или най-много комбинация от две и бъди сигурен, че ще привлечеш погледа на събеседника си мигновено върху твоето бижу.

Бохемски шик

Гривна B12 SILVER

Снимка: Сирма Маркова

Ако предпочиташ бохемския шик пред обрания минимализъм, предложението ни за избора на визия е комбинация от флорален десен в по-приглушени нюанси, в унисон със сезона, и обемно бижу, съчетаващо блясъка на метала с естествената кожа. Завърши визията с кожени чизми и ето, че си готова за парти.

Когато кожата обича златото или гривна Ibiza

Снимка: Сирма Маркова

Независимо дали обичаш да носиш златни или сребърни бижута, фини или по-обемни и привличащи погледите, знай, че всички те добавят необходимия блясък и характер на твоето облекло, допълват цялостния ти външен вид и изразяват твоя личен усет за стил.