След като при визитата на американския президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания в Париж, медиите отбелязоха, че той е останал много впечатлен от френската първа дама, сега Еманюел Макрон не пропусна да върне жеста на американския си колега.

Вижте снимки >>

Няколко кадъра са запечатали небрежния флирт между френския президент и американската първа дама по време на визитата му в САЩ.

Мелания и Брижит Макрон се появиха в бяло на съвместна изява. Въпреки че Брижит бе в обичайния си стил, погледите бяха вперени в г-жа Тръмп, която впечатли със снежнобяла шапка.

Двете първи дами, които постоянно са в светлината прожекторите, а облеклото им непрестанно е обект на обсъждане.

И този път те не разочароваха с избора си на тоалети, които бяха абсолютно подходящи за повода.

Мелания Тръмп бе избрала бляскава, сребриста рокля на Chanel. Тоалетът с тънки презрамки бе с права линия като в горната част започваше с наситен бордюр последван от прозрачна материя, от бюста започваше плътен бляскав силует, а в долната част роклята завършваше отново с прозрачната материя.

Гостенката - Брижит Макрон, по нищо не отстъпи на зашеметяващия тоалет на американската си колежка. Нейната дълга рокля в екрю на Louis Vuitton бе също с права кройка, а колан от златист ширит подчертаваше високата талия на тоалета. Над гърдите и по дължината на ръкавите роклята бе аранжирана отново със златисти релефни фигури.

На държавната вечеря присъстваха 123 гости, сред които бившият държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър и двама шампиони от олимпийски игри.

Снимка: БТА