В първия ден на шоуто – събота – известни топ модели демонстрираха ежедневни тоалети, вдъхновени от уличната мода.

В неделя ревютата стартираха с дефиле на Guy Laroche – марката, която облече не само манекените, но и водещата Миленита. Предложения за мъжете отправи българският бранд Andrews. Манекените представиха облеклата на марката под акомпанимента на очарователната Белослава и нейния бенд. Спектакълът продължи с моделите на Pierre Cardin и Celio.

Акцент в представянията беше ревюто с чанти на Nine West, Aldo, Parfois и Scandal, които бяха демонстрирани от танцьори, облечени в стила на Карл Лагерфелд.

Музикантите от Tri-O-Five предложиха на гостите приятна джаз пауза, преди на сцената отново да се появат моделите, този път с елегантни вечерни тоалети на Marks&Spencer и марките от Peek&Cloppenburg с обувки Bata. Последваха изпълненията на група Мастило и предложенията на Benetton и Sisley.

Минути преди на сцената да се появи най-чаканият артист в неделя вечер – Орлин Павлов – моделите дефилираха с тоалети на Guess, Playlife и Fire Trap с обувки CAT. Орлин привлече вниманието на публиката не само с прекрасната си музика, но и с очарователната си компания – по време на изпълненията му моделите дефилираха с впечатляващо бельо от Palmers, Sugarfree, Yamamay и Seven Seconds и с бижута Aldo, Parfois, Six и Lalo Tresures. Дефилето завърши с изпълнение на съвместното парче на Орлин и Бобо – „Секунда“.

Сред гостите на събитието бяха забелязани ценители на модата като Кристина Патрашкова, поп изпълнителката Рут Колева, Ирина Папазова, Иво Танев, Ива Екимова и Соня Немска.

Вижте снимки >>