Дами, имате ли някой вълнуващи планове за уикенда? Не? Днес исках да споделя няколко късни летни тенденции, в случай че имате нужда от малко късно лятно освежаване на гардероба. Намираме се в онзи странен сезон, в който наближава връщането в училище, но навън все още е 100 градуса. Ключът е да инвестирате в неща, които можете да носите и в началото на есента. Защото, както знаете, понякога е горещо дори в края на септември! Това са и чудесни дрехи за предстоящи пътувания или за уикенда. Advertisement

Независимо дали отивате на плаж, или просто се мотаете край басейна през последните дни на лятото, ще ви трябват няколко неща от първа необходимост. За дните, в които вече сте избягали от жегата, но имате нужда от нова и свежа идея за облекло, която да ви мотивира да се облечете, тези пет преходни комбинации от облекла са подходящи - и ще победят жегата.

1. Бяла рокля риза + кецове

Ако през последните няколко месеца сте влизали в TikTok, знаете, че в момента овърсайз роклите са на мода - и те са много по-привлекателни, отколкото си мислите. Съчетайте своята с удобни кецове, за да допълните елегантния си стил.

Купи

снимка: Market.dir.bg

Купи

2. Блуза с волани + дънкови шорти 

Когато панталонът просто не стига, късият панталон е добър вариант за обличане, който ще привлече погледите, без да изисква по- специално съчетание. Този къс деним ще изглежда перфектно с бяла блуза с волани и сандали на висока платформа - особено за горещите дни през септември, когато сте навън, но все пак искате да имате някакво подобие на стил.

Купи

снимка: Market.dir.bg

Купи

 

3. Дълга пола + къс топ + сандали на платформа

Макси полите имат същност, която въплъщава есенното обличане, но все пак са леки и безгрижни. Останете на хладно, но усетете есенния вкус, като съчетаете макси пола със семпъл топ и сандали на платформа.

Купи

снимка: Market.dir.bg

Купи

 

4. Ленен панталон + Тениска с V-образно деколте + равни сандали

Ако избирате панталони през лятото, по-добре да са ленени. Те ще ви държат също толкова хладно, колкото и късите панталони, но същевременно ще успеят да почешат сърбежа ви да започнете да се отказвате от летните дрехи. Тениска с V-образно деколте и лежерен ленен панталон са елитно лятно облекло, което може безпроблемно да премине в есента.

Купи

снимка: Market.dir.bg

Купи

 

5. Свободен гащеризон + дамски чехли + шал

В някои дни просто искате възможно най-малко дрехи да се допират до кожата ви и тогава идва ред на свободния гащеризон. Свободната кройка позволява на вятъра да се докосва до вас и не залепва за кожата ви, ако денят се окаже по- горещ.

Купи

снимка: Market.dir.bg

Купи

 

А за Вас- господа, сме подготвили също нещо толкова интригуващо, но моля да имате търпение до следващата неделя.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.