Една от най-стилните знатни особи на Стария континент - крлицата на Испания Летисия, направи моден гаф, който нямаше как да остане забелязан.

Вижте последните визии на Летисия >>

Това е нещо, което се случва изключително рядко. Обикновено модни критици, фенове и обикновени наблюдатели въздишат по нейния стил и модни решения и има защо. Но не и този път. Летисия се появи на форум, посветен на борбата с рака, в модна визия, но един малък детайл ѝ бе убегнал.

Тя носеше фин черен пулове Hugo Boss, под който обаче ясно прозираше сутиен в цвят екрю, който мигновено бе забелязан, когато светкавиците на фотоапратите запознаха да проблясват срещу нея.

Embed from Getty Images

Действително доста неподходящо решение, предвид че останалата част от визията бе много добре издържана - готина и в същото време елегантна. Тя носеше права пола с копчета отпред и широк колан с капзи в кафеникаво на испанския бранд Uterqüe, високи черни ботуши Magrit, които бяха перфектно комбинирани с пуловера.

Embed from Getty Images

Летисия използва всеки удобен повод, за да подкрепи испанските марки, като редовно се появява на събития в дрехи от родната Испания. Тя е забелязвана и в по-бюджетни брандове като Zara и Massimo Dutti.