Ема Коронел, съпруга на известния мексикански наркобарон Ел Чапо, който е възможно да лежи в затвора до края на дните си, ще пусне своя линия модно облекло.

Вижте снимки на Ема >>

Тоалетите ще носят инициалите на съпруга ѝ JGL - Хоакин Гусман Лоера.

"Целта ми е да популяризирам моя моден стил и този на съпруга ми", съобщи на страницата си в Инстаграм бившата кралица на красотата. 29-годишната красавица направи впечатление с тоалетите, подчертаващи формите ѝ, по време на съдебния процес срещу мъжа ѝ от ноември до февруари във федералния съд в Бруклин.

Прохождащата в модния бизнес Ема Коронел подкани дизайнерите да се свържат с нея, както и своите 100 хиляди последователи да споделят интересни идеи, пишат от БТА. Нейният съпруг, 61-годишният Ел Чапо, не скрива предпочитанията си към цветните ризи, бейзболните шапки и маратонките.

Хоакин Гусман беше признат за виновен от съда за това, че в продължение на 25 години е ръководил най-мощния мексикански наркокартел Синалоа. Очаква се той да бъде осъден на доживотен затвор, като присъдата му ще бъде произнесена на 25 юни, припомня агенцията.