Удобен клин, любимите „толкова 90s” маратонки и мек и широк розов суичър – в последната седмица установявам, че това е идеалната комбинация за забързания начин на живот в големия град. От спортен сет последен модел има нужда всяка себеуважаваща се градска дама, която отделя поне два дни от седмицата за да потренира във фитнеса.

Понякога научаваме, че това е и гаранция за безпроблемното преодоляване на неравностите по пътя към работа. Друг път – рецепта за редуциране на досадните закъснения, които развалят настроението на традиционната среща с приятели в края на седмицата.

Спортните комбинации се оказват удобни както за разходка до близкия мол, така и за редовните соарета с останалите майки от квартала.

Отдавна да излезеш в спортно облекло на пазар или дори в квартала не е неглиже. Това е последният писък на модата.

Питайте модната икона Джиджи Хадид, която е категорична:

„Събуждам се и обличам това, което ми се носи в момента за разлика от сестра ми Бела, която влага много повече енергия в подготовката на облеклото си”.

И съответно Бела губи много повече време. А Джиджи скача просто в един от любимите си спортни сетове. 

Помните ли българската народна приказка, разказана от Георги Райчев за двете сестри -  Джаста-Праста и Циндил-Пиндил? Първата бързала да претупа всичко, а втората закъснявала твърде много, защото си изпипвала работата. Досущ като героините от родния фолклор, Джижи и Бела са толкова различни, че комбинират една и съща дреха по коренно различен начин.

И докато Бела вероятно и в момента е отчаяна пред гардероба си, Джижи 99% вече е обула любимия си спортен екип и си е спестила доста ядове.

Спортните сетове отдавна вече не са само за фитнес залите и стадионите, а трайно намериха място в гардероба на всички нас, вечно бързащи за някъде. И ако има дни, в които спазваме по-официален дрескод, има и такива, в които предпочитаме комфорта, който ни осигуряват точно тези дрехи.

Компоненти на стрийт визиите отдава вече са и кроп топовете, и клиновете от технически материи. Неизменен аксесоар остават бейзболни шапки и маратонките с подчертан спортен силует.

Въпрос на добра комбинация е да сте спортни и привлекателни едновременно.

А отскоро е напълно възможно наистина да се вмъкнете в любимите спортни екипи на Джиджи и то на достъпни цени – само с един клик, за по-малко от 60 секунди – посещавайки Trendo.

Тази седмица комбинираме спорта и града, вдъхновени именно от тази модна икона. Предлагаме ви три от любимите й визии. Специалните предложения са изготвени от стилиста на Trendo.bg Мария Георгиева.

Червено и синьо за снажен силует

Комплектът Reebok е на един клик разстояние с TRENDO

Прибавете малко цвят - класическа комбинация от червено и синьо е добра идея да добавите към графичните елементи тук. Техническите материи и големите спортни лога са елементите, които правят този сет толкова свеж. Сетовете от две части са все по-често предпочитани, тъй като дават гъвкавостта да ги носиш и поотделно. А заедно издължават оптически силуета!

Розово за тонус

Бонбонено розово за сладка разходка - в TRENDO, на един клик разстояние

Нежната комбинация от пастелно розово и бяло създава усещане за лекота и непринуденост. Знаем, че е важно да пием вода, а вече може да я носим със себе си неизменно - като допълнителен аксесоар към облеклото. Красивата бутилка за вода за многократна употреба е интересен елемент към визията – защо не? Може да бъде заменена и с подходяща чаша за кафе, също за многократна употреба, с розово капаче – също ще ви пасва идеално, а дори не отива дори в кофата за боклук след това.

Палто и клин? Неочаквано добра комбинация!

Спортен черен лебед - клин и палто, защо не? Само в TRENDO

За всички дами с атлетични тела и афинитет към смелите и запомнящите се визии - кроп топ и клинът, подчертаващ талията и приковаващ погледа към нея, е абсолютно задължително. Елементът, който ще даде на тази визия друг прочит е дългото елегантно палто - контрастиращо с другите спортни елементи. Приятен микс от спортен стил и елегантност, а резултатът е - смел градски сет, с който ще изглеждате забележително.  Благодарение на тази визия изцяло в черен цвят отново ще се акцентира върху силуета .

И така от хола може да тръгнете директно към мола - както прави Джиджи, която не губи безценното си свободно време в суетни мисли, а действа с дисциплина на спортист - в личния си живот и по професионалния път, с размах дори пред негово величество Гардероба.