Виктория Бекъм представи колекцията си в "Тейт Бритън", Лондон. Сред присъствалите на дефилето бяха съпругът й и футболна знаменитост Дейвид Бекъм, 7-годишната им дъщеря Харпър и главната редакторка на списание Vogue Ана Уинтур.

Вижте снимки >>

Колекцията е вдъхновена от модата през 70-те години на миналия век, като включва жакардови пуловери и поли от туид с висока талия. Представени бяха също панталони в тютюнев цвят и ризи с волани. Дизайнерката, цитирана от БТА, поясни, че открила в "архивите" си някои мотиви, които е използвала в редица облекла. Цветове, които са характерни за модата през 70-те, като жълто, карминовочервено и кафяво, са смесени с лилаво. Освен това се разчита на контраста между розово и черно и между бяло и цвят бордо.

Виктория и Дейвид поляха събитието в столичен ресторант. Дизайнерката позира в червена рокля до съпруга си, пиейки червено вино. На ревюто присъства и сестра й - Лоис Адамс.

Виктория Бекъм едва за втори път показа своя колекция на Лондонска седмица на модата, след като за първи път го стори миналата година, когато отпразнува 10-годишнината от основаването на бранда си. Бившата спайска бе свикнала да представя проектиранте от нея облекла най-вече в Ню Йорк.

Сестрата на Виктория Бекъм Лоис Адамс (отляво)

Снимка: БТА