Наградите на Гилдията на филмовите актьори премина под знака на обичайната тържественост за събития от такъв ранг. Тази година настроението безспорно бе бляскаво и в присъствието на звезди, които придадоха на събитието чувствеността на стария Холивуд.

Вижте снимки >>

Но вместо да се завърнат към дните на Рита Хейуърт, гостите на шоуто бяха избрали свежи цветове, изчистени линии и много украшения.

Перушините белязаха завръщане в тоалета на Данаи Гурира от Ralph&Russo, който бе украсен с пера от марабу. Блестящите златни пайети бяха абсолютно премерени в роклята на Марго Роби от Chanel и асиметричната блуза Louis Vuitton на Ема Стоун, съчетана с широки панталони от 30-те години. А визията ѝ бе нестандартен триумф на стила ѝ.

Вечерта открехна завесата и за предстоящите колекции - Джема Чан бе с тоалет Oscar de la Renta от есенната колекция за 2019 година на бранда, с което тя даде анонс, че шоуто на марката на предстоящата Седмица на модата в Ню Йорк ще си заслужава.

Катрин Зита Джоунс също изглеждаше зашеметяващо в тъмносиня рокля с дълбоко V-образно деколте.

С подобна кройка бе и Лейди Гага, която бе в бяла рокля от Dior Haute Couture, бижута от Tiffany&Co., сред които 18-каратово колие  от платина с 16-каратови диаманти.