Принцеса Юджени мина под венчилото с годеника си Джак Бруксбанк на пищна кралска церемония в двореца Уиндзор. Както всяка кралска сватба, и тази бе последвана от официален прием.

Вижте снимки >>

Гостите на приема обикновено са доста по-малко, отколкото на официална церемония и тук традицията беше спазена. И след като всички детайли на булчинските рокли са разкрити, всички погледи са вперени в коктейния тоалет, който всяка булка е избрала, за да отпразнува встъпването си в лоното на брака.

Принцеса Юджени веднъж успя да изненада модните критици с избора си на дизайнер за сватбената си рокля. Въпреки че често сме свикнали да виждаме принцесата на всякакви аристократични събития и тя винаги се е придържала протокола, с нетърпение очаквахме да видим как ще се появи на приема в Йорк.

И тя не ни разочарова. Бледорозово-кремавата рокля на Zac Posen, бе много добре съобразена с фигурата на булката и тя изглеждаше изключително елегантна в копринената материя с драперия.

През май Меган Маркъл и принц Хари си казаха своето "да" в същата църква, в която и братовчедка му Юджени се венча за любимия си Джак. На излизане от уиндзорския замък тя бе в страхотен, изчистен бял тоалет с висока яка на британската дизайнерка Стела Маккартни. На церемонията тя носеше изчистена рокля Givenchy.

През 2011 г., когато Катрин се омъжи за принц Уилям, тя бе в специално изработен тоалет на Сара Бъртън за Аlexander McQueen, съчетан с бяло болеро от ангорска вълна. На сватбената церемония Кейт бе в рокля от сатен и дантела на същата модна къща.

На сватбата на принцеса Юджени и Джак Бруксбанк Кейт и Меган носеха тоалети на дизайнерите, изработили техните булчински рокли.