Попитах преди време мой приятел стилист как звездите изглеждат безупречно, когато са снимани от папараци в ежедневието си. Все едно едно цяла орда дизайнери са им помогнали да се измъкнат от пижамата и да подберат правилния "екип за ходене до магазина".

Отговорът е много прост, отвърна той.

Звездите имат предварително приготвени сетове от дрехи за всеки един момент - среща с приятели, официална вечеря, излизане на пазар и дори - за уютни вечери по пижама у дома. Ако подредиш правилно гардероба си - няма да имаш нужда от стилист, който да ти пази гърба във всеки един момент, казва той.

Сякаш има голяма доза логика още при пазаруването на отделните артикули те да бъдат комбинирани така, че да са в хармония по цветове и линии. Това, оказа се, не е просто сигурен вариант самочувствието ви да надскочи собствените ви очаквания.

Този маниер може да ви спести време особено ако се превърне в полезен навик. Така например ранната разходка на домашния любимец няма да е помрачена от мълниеносната поява на досадния въпрос: "Ами сега какво да облека?"

Няма да следва половинчасово нервно ровене в гардероба.

И още 15 минути в обратен ред - подреждане на разхвърляното.

Би било доста по-лесно ако имаме два или три предварително комбинирани варианта за тази цел. Дотук говорим само за ежедневния маниер при подбор на облеклото. Но въпросът "Какво да облека" със страшна сила разбива на пух и прах доброто настроение, когато събитието е от по-сериозен мащаб.

Като първи "Свети Валентин" заедно на вечеря? Или срещата с момичетата, която планирате от месец? Или неочакваната дългоочаквана покана за кино?

Не бива да забравяме, че мъжът прекарва също толкова време в мислене как да изглежда, когато трябва да излиза. Преди време изследване установи, че мъжете се оглеждат в огледалото средно по 23 пъти на ден, а жените - само по 16. При това дамите го правили, за да проверят дали няма недостатъци в тоалета, а мъжете - за да се любуват на образа си.

Затова предварително ясната комбинация на дрехи за конкретно събитие се оказва не просто спасителен вариант за жените, а и повод да се погледнат един път повече от мъжете в огледалото.

И осмия път да е, за да се полюбуват и те заслужено на образа си. Оказва се, че напълно в тази насока са и съветите на сайта Trendo за февруарските поводи през 2020 година. За улеснение те са предложили няколко концепции за дамите и господата. Ето някои готови предложния, с които да отвърнем подобаващо на удара:

Ами сега какво да облека?

Елементарно, скъпа! Ще започнем с малка червена рокля.

"На вечеря"

Класика, но в червено - подходящо за Деня на влюбените.

Вместо малка черна рокля, може да се сдобиете с малка червена рокля - печелившият опонент. Описваща изкусително извивките на дамата, която я носи, но без да разкрива прекалено, остава с прибрано деколте и асиметрични презрамки, които акцентират върху раменета. Пищни обици, спускащи се около лицето, привличащи погледа към него. Драпираната структура в дизайна на роклята се повтаря по дискретен начин и в чантата клъч от мека червена кожа, напомняща на голяма панделка.

Целия сет може да видите тук >>>

Сет "Код червено" на цена 696.66 лв, намалена от 1261,97лв

Снимка: Trendo.bg

"На кино" 

Защо не гащеризон?

Комфорт и женственост в едно. Силуетно наподобява рокля, но дава комфорта на панталоните. Сет от дрехи с чисти минималистични линии. Черен елегантен макси гащеризон с разкрояващи се крачоли, допълнен от ултра женствени стилето обувки. Визията завършва с червена пелерина - отново с чист силует и набор в ръкавите.

Чантата клъч е в мини размер, но достатъчен да събере телефон и любимото червило.

Деликатно проблясващи бижута за акцент ви превръщат в главната героиня в кино залата. 

Целия сет може да видите тук >>>

Сет "На кино" на 677.28 лв, намалена от 994.98лв

Снимка: Trendo.bg

"Навън с момичетата"

Един малко по-ежедневен сет, но отново с "любовно намигване". Така любимият бял Т-шърт, който подчертава онази непринудена момичешка енергия по най-добрия начин. Контрапункт - панталон с висока талия и ръб, едноверменно елегантен, но и толкова удобен, когато сме излезли по женски с момичетата. Елегантен блейзър с обърната сатенирана яка контастира с бялата тенска. Блясъкът от ревера на сакото се обажда и в обувките - боти с лачен финиш на средновисок масивен ток са перфектното допълнение към тази визия.

Целия сет може да видите тук >>>

Сет "Навън с момичетата" сега на цена 911.94 лв., намалена от 1234,97лв

Снимка: Trendo.bg

"Романтична вечер вкъщи"

Разбира се, че тук трябва скрито оръжие. Изненадата трябва да повиши рязко до червено температурите, затова залагаме на чувствена дантела. Тук трябва да запомните - дантелата никога няма да излезе от мода. "Горещ" сет от сутиен, бикини, чорапи и жартиери, а останалото остава между вас.

Целия сет може да видите тук >>>

Сет "Секси е нощта" - цена 247.79 лв., намалена от 301, 97лв

Снимка: Trendo.bg

Да поканиш момиче на среща на "Свети Валентин" - някои мъже го планират със седмици, а други го правят само за да зарадват любимите си и да си спестят скандалите. Истината е, че мъжете може да не са много романтични, но ще дадат всичко от себе си да блеснат в очите на специалната жена. Природа!

В добавка мъжете са майстори в изненадващите предложения.

Няма да се учудите, ако неговият подарък за Свети Валентин е посещение на боксов мач, нали?

Но може спонтанно да реши да ви покани и на семейно събиране... 

Каквато и да е ексцентричната идея - доверете им се и помнете - те са се погледнали най-малко 7 пъти в огледалото повече от вас преди да се срещнете.

Затова пък им предлагаме улеснение, което със сигурност ще предизвика овации.

Ежедневна визия

В случаите, при които не се изсиква толкова строго облекло, фино плетиво в червено, съчетано с ежедневен блезър и панталон на фино каре, са чудесен избор за празничната визия. Аксесоарите са от велур, който внася допълнителна топлото и мекота.

Целия сет може да видите тук >>>

Ежедневен сет за Него: цена 617.19 лв, намалена от 764.99лв

Снимка: Trendo.bg

Официална визия

Kласическо съчетание от панталон с ръб, вталено сако и риза. Строгата графична тоналност на костюма е омекотена с ефирния розов оттенък на ризата, в унисон с романтичния празник.

Целия сет може да видите тук >>>

Официална визия за Него: цена 734.13 лв., намалена от 1748,99лв

Снимка: Trendo.bg

Това е проверена рецепта, с която и дамите, и господата ще застанат със задоволство пред огледалото поне още веднъж от обикновено. Ако вярваме на изследванията - това означава точно 24 пъти!