Ако сред хилядите тоалети, които се предлагат преди абитуриентските балове, не успявате да се спрете на нещо, което да ви грабне от пръв поглед. Решението е едно - малка черна рокля. Тази непреходна визия е актуална във всеки един момент. С такъв тоалет няма начин да сбъркате.

Вижте снимки >>

Елина Крушева - "Най-красивата абитуриентка" за 2016 г., представя как можем да изглеждаме едновременно елегантни, особено ако не обичаме прекалената показност.

Най-хубавото е, че малката черна рокля позволява да я съчетаете със страхотни аксесоари, да акцентирате на цветовете и да знаете, че това бижу няма как да дойде в повече. Острото V-образно деколте на тази малка черна рокля идеално се съчетава с бижу с повече от една геометрични форми. Този аксесоар е комбинация от елементи на Thomas Sabo. Тя съдържа изчистена златна халка с дълъг елегантен синджир Charm Neckless "Circle Gold", аксесоар с цветни камъчета във формата на мида "Seashell", златен триъгълник, както и сребърен с цветен седеф. Това комбинирано бижу ще контрастира перфектно на тоалета, който може да бъде едновременно скромен и предизвикателен.

Снимка: Студио КАРЕ за #URBN.dir.bg

Високите сандали с тънки каишки подчертават допълнително изчществото на стъпалото. Едно яркочервено червило ще придаде стилен контраст на визията. Дори да предпочитате по-семпло излъчване, със сигурност бижуто е нещото, с което ще направите впечатление.

Страхотно е, че аксесоарът не е строго официален и може да се използва на всякакви едноцветни блузи или рокли. Никоя дама, която получи подобен подарък, не би останала безразлична.

Стани "Най-красивата абитуриентка" за 2019 г. >>

Снимка: Студио КАРЕ за #URBN.dir.bg