Когато се сетим за зимата и в главата ни винаги се появява една драматична палитра от дрехи в тъмни цветове. Независимо дали си падате по тях, има много стилни неутрални тонове, които стоят добре на почти всеки. Зимата е единственият сезон, в който носим много черно, и много бяло Advertisement

Всеки цвят в зимната палитра има хладен или син подтон - има яркост и плътност, които ще ви накарат да се чувствате комфортно с нюансите. Хладните цветове носят спокойствие, но това ще се случи само ако са подходящи за вас. Ярките цветове носят настроение и ви карат да се чувствате уверени. Вижте как може да съчетавате някои от най-модерните цветове тази зима:

Неутрални цветове

Всяка жена има дрехи в неутрални нюанси в своя гардероб - бежово, черно, синьо, сиво. Те са чудесна основа за един красив тоалет. Може да изберете пола или панталон в неутрален цвят, а след това добавете топ, сако или просто шал в по-ярък цвят, за да вдъхнете живот на облеклото ви.

Както вече споменахме, зимата е единственият сезон с черно и бяло. Носете ги заедно, наслаждавайте се и се разнообразявайте и с по-ярки цветове.

Ярки цветове

Тази зима се радваме на палитра от различни ярки цветове, сред които оранжево, зелено, розово, лилаво. Не пропускайте да добавите и нещо цветно в гардероба ви, което ще ви носи повече настроение в студените сиви зимни дни.

Лилавото се съчетава страхотно с по-неутрални тонове като бяло, екрю и бежово.

Ярко зеленото върви чудесно с бяло и черно.

Кафявото е универсален цвят, който можете да носи с почти всичко. Съчетайте го с друг кафяв нюанс, с червено, розово, лимонено жълто и ментово зелено.

Червеното е цвят, който можете да носите целогидшно. Обикновено през зимата залагаме на по-тъмни тонове червено като бордо и ярко червено.

Розовият цвят трябва да отива на тена на лицето ви. Той може да се съчетава както с контрастни, така и с неутрални цветове. Може да носите дори и розово с червено.

Каре

Карираните дрехи винаги добавят яркост на облеклото ви. Плътният цвят до ивиците дава допълнителна сила и контраст. Независимо дали ще изберете ярък или неутрален тон, карето винаги е страхотно решение през зимата и не пропускайте да му се насладите.

Не забравяйте, че каквито и цветове да изберете тази зима, трябва да се чувствате добре в тях. Намерете вашата палитра, която ви отива най-много. Аксесоарите също са ваш приятел и могат да добавят много стил към иначе неутрално облекло.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.