Модната есен 2019 е златиста, защото златното е абсолютният фаворит сред цветовете на сезона.

Звездите на червения килим го предвидиха. Всеки, който тази есен иска да прояви бляскав стил, не бива да подминава този тренд - златното. По-храбрите модни икони избират златистите тоалети, докато по-малко смелите залагат на златни детайли - било то в облеклото, аксесоарите или грима.

Вижте снимки >>

Как се случва това показва моделът Елза Хоск, която се появи в златист тоалет на премиерата на "Marriage Story" във Венция. Тя бе с черен корсет, комбиниран със златиста пола с допълнителни цветове на бранда Etro. Гримът ѝ, както и бижутата бяха съобразени с последната тенденция.

Елза Хоск

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Златната есен обаче не е само част от бляскавите визии, а и е чудесна за модни експерименти. Така че ако сте достатъчно смели, за да се облечете в златисто, тенденциите са на ваша страна.

Разбира се винаги имате право на избор дали да заложите на блестящи или матирани златисти тонове. Важното е само да не съчетавате блестящите и матирани елементи в една визия. Ники Хилтън демонстрира на едно събитие в Ню Йорк как да използвате бляскавото златисто.

Парис Хилтън, Хайди Клум и Ники Хилтън

Снимка: Getty Images/Guliver Photos