Памела Андерсън, Наоми Кембъл, стилистът Ло Роуч и диджей Калед участваха в модното шоу на "Hugo Boss" в Маями, на което бяха представени тоалети от колекцията за сезон пролет-лято 2023, предават задокеанските издания.

Шоуто се проведе под проливен дъжд, завалял в града.

Сред присъстващите на първите редове на ревюто бяха комедиантката Тифани Хадиш, колумбийската музикална звезда Малума, актрисите Деми Ловато, Бела Торн и други.

Стилистът на знаменитостите Роуч, който облича Селин Дион, Ан Хатауей, Ариана Гранде и Меган Дъ Стелиън, но е най-известен с работата си със Зендая, се появи на подиума, след като разпали социалните медии с неочаквано съобщение за оттеглянето си по-рано през седмицата.

"Чашата ми е празна... благодаря на всички, които подкрепяха мен и кариерата ми през годините", написа той. "Политиката, лъжите и фалшивите разкази най-накрая ме настигнаха! Вие победихте... оттеглям се".

Модни наблюдатели, клиенти и други знаменитости изразиха съжаление за решението му. А той поясни в Twitter, че напускането му на индустрията не е свързано със Зендая, каквито съмнения се появиха.

Наоми Кембъл

Снимка: АР/БТА

Смята се, че решението си стилистът е взел след случка на ревюто на "Louis Vuitton" по време на Седмицата на модата в Париж. Тогава Зендая посочи на Ло Роуч да седне на празно място зад нея, а тя се настани на последното свободно място на първия ред до Ема Стоун, пише БТА. Той отрече за разрив със звездата от "Еуфория".

"Тя е малката ми сестра", написа той в публикация в социалните мрежи.

Снимка: АР/БТА