Начин на приготвяне:
В загрятия вече тиган слагам месото и на по-едро нарязан лука и задушавам около 10 мин. (мазнина не слагам), след което махам капака и позапържвам до зачервяване на месото. От картофеното пюре (трябва да е по-гъсто) със шприц правя формички които запичам за 10 мин. във фурната на 180 градуса. Гъбките с масълцето задушавам около 15 мин., след което прибавям прясното мляко и топеното сирене, бъркам на по-слаб огън около 10 мин. до сгъстяване на соса.
След което вече яденето е готово и според фантазията поставям в чиния и т.н. и поднасям с ароматно червено вино. Добър апетит!
В загрятия вече тиган слагам месото и на по-едро нарязан лука и задушавам около 10 мин. (мазнина не слагам), след което махам капака и позапържвам до зачервяване на месото. От картофеното пюре (трябва да е по-гъсто) със шприц правя формички които запичам за 10 мин. във фурната на 180 градуса. Гъбките с масълцето задушавам около 15 мин., след което прибавям прясното мляко и топеното сирене, бъркам на по-слаб огън около 10 мин. до сгъстяване на соса.
След което вече яденето е готово и според фантазията поставям в чиния и т.н. и поднасям с ароматно червено вино. Добър апетит!