Организаторите благодарят на президента на БФС Борислав Михайлов, на националния селекционер Любослав Пенев, както и на ръководството на НСБ за съдействието и разбирането, което проявиха и въпреки трудностите успяха да преместят контролата на националния отбор с Кипър, насрочена един ден след концерта.

Лейди Гага ще представи в София уникално шоу, специално създадено за новото й турне. Въпреки факта, че звезда от световна величина в апогея на славата си идва за първи път в България, при това с колосална сцена и огромно техническо оборудване, цените на билетите ще бъдат доста по-ниски от тези за концерта на Мадона. Всички седящи места ще бъдат с ред и място, за да се избегне възможността за дублажи и надвишаване на съответния капацитет във всяка категория.

Билетите за концерта на Lady Gaga ще бъдат на цени от 70 до 200 лева. Продажбата на билети започва на 27 април в 10 часа.

Вижте снимки на Лейди Гага >>

Петкратната носителка на наградата "Грами" тази пролет триумфално се завръща на сцената с "The Born This Way Ball". В това съвсем ново шоу Гага представя песните от новия си албум "Born This Way". Разбира се, освен тях публиката ще има възможноста да се наслади и на любимите си песни от предишните два" The Fame" и "The Fame Monster". Турнето има феноменален успех в цяла Австралия и Азия, а предстоящите 21 концерта в Европа ще бъдат обявени днес – 10 Април, 2012. За наше щастие, европейската част на турнето ще започне на 14 август в София, България.

Съпорт на Лейди Гага за Европа ще бъдат Британската рок банда The Darkness, известни с хита си "I Believe In A Thing Called Love", а DJ Lady Starlight ще бъде специална гостенка на турнето.

За още актуални новини, харесайте станицата ни във Facebook >>