Dir.BG и Astella Atelier стартират традиционния конкурс за НАЙ-КРАСИВАТА АБИТУРИЕНТКА НА 2011 година!

Победителката ще има шанс да стане звездата на бала си с прекрасна рокля на Astella, с празнична прическа за голямата вечер, създадена специално за нея и с фешън грим. Тя ще влезе в своето училище като истинска светска дама, под светлините на фотографските светкавици с VIP придружител и нейната приказна поява на бала й ще бъде излъченa в Dir.BG.

Финалистките в конкурса ще изживеят невероятни емоции по време на участието си в конкурса - те ще имат възможност да снимат артистична фотосесия в първия четиризвезден концептуален хотел в България Diplomat Plaza в гр. Луковит, да вземат участие във фешън парти в новооткрития Boutique Lounge Bar в центъра на София, където ще се проведе и финалът на конкурса.

Партньор на "Най-красивата абитуриентка на 2011" е Hammer Studio.

Как да станеш НАЙ-КРАСИВАТА АБИТУРИЕНТКА НА 2011:

Ако тази година завършваш училище, изпрати свои снимки и кратка информация за себе си, както и телефон за обратна връзка на e-mail [email protected]. Срокът за заявяване на участие е 31.03.2011.

Всички момичета ще бъдат представени на страниците на Dir.BG. В началото на април 10-членно звездно жури ще избере 6-те най-атрактивни момичета, които ще продължат своето участие в конкурса и от които в началото на май ще бъде избрана победителката.

Първата участничка в конкурса се казва Александра Михайлова. Тази година тя завършва Национално музикално училище "Л. Пипков" със специалност пиано. "Заедно с подготовките за изпитите тече и подготовката за бала и аз очаквах с нетърпение вашия конкурс. От септември месец всяка седмица с вълнение отварях сайта, за да видя дали вече има публикувана информация. Знам, че е едно неповторимо изживяване!" - ни пише тя.

През 2010 конкурсът бе спечелен от Румяна Йорданова.

Вижте снимки от бала и тук >>
Вижте видео >>

Страхотни емоции бяха осигурени и за останалите финалистки в конкурса за 2010 година. Момичетата взеха участие в атрактивна фотосесия, както и в модно ревю на Astella в хотел Ястребец в Боровец . Победителката Румяна Йорданова, Стела Пецева, Пламена Папазова и Стефка Ставрева се снимаха в новия клип на Калин Вельов. Вижте клипа тук >>

Вижте бала на Лилия - Най-красивата абитуриентка за 2009 >>

Вижте снимки на Най-красивите абитуриентки за 2009, 2008 и 2007 >>