Ексцентричната певица и екипът й от музиканти и танцьори ще представят спектакъла си на внушителна сцена с размери на подиума 26 на 20 метра. Там ще бъде издигнат средновековният замък, в който ще се разиграе шоуто. Той ще е висок 5 етажа, изграден от около 1000 поддържащи колони. В идеите за дизайна му сериозно участие има самата Лейди Гага. Средновековният замък ще има платформи, балкони, стълби, като стените му по време на шоуто ще пулсират в ритъма на музиката. Този люлеещ ефект ще бъде постигнат със специална пяна, с която те ще бъдат облени. Освен интересни декори, ще има много хитове, уникален звук, осветление и пиро ефекти, които ще представляват реплики на оръжия, бълващи огън.

Лейди Гага ще изпълни песни от новия си албум, както и най-големите си световни хитове. За всяка песен са подготвени отделни костюми и хореография, а балетът идва в пълния си състав от 20 души. Билетите за концерта са на цени от 70 до 200 лв.

Европейското турне на Гага ще премине през още 21 града. Певицата кацна у нас още в събота. Заради засилени мерки за сигурност организаторите препоръчват феновете на ексцентричната изпълнителка да се придвижат към залата колкото е възможно по-рано. Вратите на "Арена Армеец" ще бъдат отворени в 18:00 часа. Шоуто ще стартира с гостуващия DJ – Lady Starlight, а от 19:30 ч. на сцената ще се качи подгряващата група The Darkness. Около 20:30 ч. Lady Gaga ще открие своя мега спектакъл!

Лейди Гага на българска земя >>