Попитахме няколко деца как изглежда в техните очи мечтаният магазин, от който биха искали да получат подаръка си за празника. Ето техните отговори:

София, 9 години: Това е магазин за Всичко - огромен детски супермаркет на хиляди етажи, който продава всичко от целия свят.

Петър, 13 години: Регистрираш се, влизаш и си имаш личен профил, според който твоят личен асистент - робот ти предлага разни подходящи само за теб неща.

Искра, 10 години: Искам ново колело, a мама каза, че ни трябва и нова количка за бебето... Кое ли бебе има предвид?

Юли, 7 години: Имаш си нещо като хавър борд, с който се движиш бързо между отделните категории и щандове. Когато избереш подаръка и го сложиш в количката си - виртуален дрон ти го транспортира до вас.

Ралица, 4 години: Искам да имам палатка-замък, кукла-принцеса и тротинетка с ушички и седалка.

Дацко, 5 години: Този вълшебен магазин е онлайн и в него има джаджи, конструктори, коли с дистанционни и всякакви други неща, които едно дете би си пожелало.

Борислав, 12 год.: Искам да мога да си купя всичко, да го пробвам и ако не ми хареса - да го заменя или да го върна безплатно.

Александра, 1 год.: Гу-гу-гу. Ммм. Ма-ма. ("Малко пюренце от ябълка и банан и бебешки бисквитки ще ми дойдат много добре, нали, мамо?")

Десислава, 8 год.: Това ще е магазин, в който мога да си избера И рокля, И диадема, И обувки, И чанта, И червило, И мебели за детска стая! Легло на принцеса И розови завеси от тюл.

Евгени, 3 год.: Мамо, какво значи "kidso.bg"?

kidso.bg значи НАИСТИНА ВСИЧКО ЗА ДЕТЕТО!