"Осми март не трябва да е само един ден в годината", убедени са мнозина. И Sofia Ring Mall напълно споделя тази максима. Затова женският празник в мола в полите на Витоша ще продължи не един, а цели 12 дни, с безброй специални изненади и неустоими оферти за дамите.

От 6 до 17 март Sofia Ring Mall се превръща в истинско женско царство, в което дамите са на специална почит и могат да сбъднат всичките си модни, бюти и релакс мечти. В чест на празника много от магазините в търговския център са предвидили специални ексклузивни оферти за всички жени. Те включват сензационни намаления до 80% и неустоими предложения, част от които ще са налични само и единствено в любимия на столичани мол в полите на Витоша.

Всички подробности за това какви ще са специалните изненади и оферти в Sofia Ring Mall по време на близо двуседмичния женски празник там, можете да намерите на сайта, както и на фейсбук-страницата на търговския център.

Свежите пролетни изненади затвърждават мисията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки уникалната си концепция за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, търговският център в полите на Витоша се налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство.