Всеки има поне по един такъв човек в близкото си обкръжение - вечно бърза за някъде, а календарът му се пръска по шевовете от срещи и задачи.

Хората, които живеят на пълни обороти, понякога имат нужда от малко повече време за себе си, а друг път от ефективен начин да организират всичките си задачи или от грижа за себе си, която да им напомни, че паузата понякога е нещо необходимо и приятно.

Ако имате такива типажи в списъка си за Коледа, ето пет от най-добрите подаръци за заети хора, които можете да оставите под елхата им тази година.

Миеща прахосмукачка робот iRobot Combo

Много хора не обичат да чистят, но на заетите хора често просто не им остава време за това - дори и тайничко да си мечтаят да станат в събота сутрин и да се развъртят с прахосмукачката. Шегуваме се, никой не си мечтае за това.

Всеки зает човек, който все още няма прахосмукачка робот, ще оцени не само подаръка, но и всичкото време, което той му освобождава. Комбинираният модел iRobot Combo е 2 в 1 прахосмукачка робот и моп робот. Може само да всмуква мръсотията, както и да мие с вода след това. Има две странични четки, които специално се грижат да не остава мръсотия по ъглите, както и три режима на мокро почистване според това колко замърсени са подовете.

Този робот не само е на добра цена, но сега е и допълнително намален. Можете да го поръчате онлайн с безплатна доставка и да си спестите поне едно ходене до магазин.

Nokia XR20

Снимка: Nokia

Има хора, които винаги препускат, докато говорят по телефона и често той се озовава на земята. Няма страшно! Дори и да падне от 1,80 м височина, да бъде подложен на екстремни температури или да бъде потопен до 1,50 м сладка вода, Nokia XR20 ще го понесе без драскотина.

Това е най-коравият телефон на Nokia с ултраиздръжлив корпус по американски военен стандарт. Това, че е здрав, не означава, че прилича на стар Nokia с фенерче - телефонът е елегантен, поддържа 5G, има камера с оптика Zeiss и мощни високоговорители.

Телефонът върви с 3 години удължена гаранция и еднократна безплатна подмяна на дисплея през първата година в случай на счупване, както и гарантирани актуализации на операционната система за 3 години, а на сигурността - за 4 години. Звучи като безсмъртен телефон, нали? Вземете го с план от Telenor и ще получите специални цени. Ако не желаете да подновявате абонамент, може да го закупите и от Технополис https://www.technopolis.bg/bg/Mobilni-telefoni/Smartfon-GSM-NOKIA-XR20/p/574694

Refan Snail Perfection

Това, че човек живее на бързи обороти, не означава, че не трябва да се грижи за себе си. Първите бръчици се появяват незабелязано, а часовникът не може да се върне назад. Позволете на най-бавното животно, охлюва, да се погрижи за кожата на вечно бързащите ви близки.

Серията Snail Perfection на Refan съдържа едно от най-ефикасните напълно натурални средства против стареене на кожата - екстракт от охлюв. Куп полезни съставки като колаген, алантоин, хиалуронова киселина, протеини и витамин Е се грижат за това кожата да е възстановена и омекотена, еластична и с по-малко фини линии.

За най-добър ефект изберете някой от подаръчните комплекти от серията, за да покриете всички стъпки на грижата за кожата през деня - от дневния до нощния крем и от серума за лице до крема за тяло.

Преносима безжична външна батерия Baseus M36 Qi

Заетите хора мислят за толкова много неща наведнъж, че често забравят дори и за прозаични задължения като това да си заредят телефона. Не ги оставяйте повече в ръцете на случайността и им подарете преносима външна батерия. Създателите на модела Baseus M36 Qi някак си са успели да помислят за всички неудобства на външните батерии и да намерят решение за всяко едно. Батерията позволява да се зареждат до 3 устройства едновременно, включително и едно безжично (защото вашите заети приятели вероятно често не знаят и къде им USB кабелът).

За да не се налага постоянно да следят дали телефонът им се е заредил, батерията има автоматично изключване след пълното зареждане. А технологията ѝ е такава, че дори не се налага да се маха калъфът на телефона. Просто слагате и зареждате.

Абонамент за приложението за подреждане на задачи Todoist

Случвало ли ви се е да говорите с приятел, изведнъж в погледа му да блесне някаква искра и да знаете, че вече не ви слуша. Не е изключено това да е блясъкът на някое гениално откритие, но много по-вероятно е да е внезапната мисъл, че е забравил да нахрани котката сутринта или да изпрати онзи мейл, който трябваше да изпрати миналия петък.

Хората просто не са създадени да помнят толкова много неща, колкото изисква животът на съвременния градски човек. Слава богу, има приложения като Todoist, които се грижат всичко да е записано и подредено по приоритети, за да може в главите на заетите хора да остане свободно място за гениални хрумки. Приложението може да се ползва както на телефона, така и с десктоп версия. Потребителите трябва само да въведат задачите и крайните срокове, като могат да ги разпределят и по категории, а приложението се грижи всяка сутрин всичко да е подредено по приоритети. Има безплатна версия и два платени про варианта.


Материалът съдържа продуктово позициониране.