Вече близо два месеца спазваме социална изолация, наложена от извънредното положение. Въпреки ограниченията за обичайния ни начин на живот обаче, винаги има възможност да извлечем позитиви от ситуацията. Ако гледаме от положителната страна на нещата, може да се окаже, че най-после е дошъл моментът да наваксаме с всички филми и сериали.

А1 Видеотека дава чудесна възможност за такъв тип забавление у дома, а каталогът за месец май обещава интригуващи часове пред малкия екран. Възможността да гледаме хитови филми у дома, няколко месеца след кино премиерите им, е ключово предимство на платформата. А най-хубавото е, че можем да се възползваме от нея не само в настоящата ситуация, но и в обичайното ни динамично ежедневие, когато трудно намираме време за развлечения. Платформата A1 Xplore TV е интуитивна и бързо се адаптира към индивидуалния вкус на всеки потребител, като предлага персонализирани препоръки. По този начин тя извежда на фокус съдържание, съобразено с клиентските предпочитания, което улеснява избора и помага да не пропускаме любими филми и предавания.

Ето и 5 предложения от каталога на А1 Видеотека, с които абонатите на A1 Xplore TV ще могат да се потопят във вълнуващия свят на киното през май.

Приключенският екшън "Джуманджи: Следващо ниво"

Филмовият маратон за месец май в А1 Видеотека започва с "Джуманджи: Следващо ниво". Четиримата младежи, победили играта в "Добре дошли в джунглата", са вече колежани и се завръщат у дома в Ню Хемпшър за коледната ваканция. Спенсър, Марта, Фридж и Бетани трябва да се обединят и да се впуснат в шеметно и дръзко приключение във вселената на Джуманджи. Но играта е счупена и всичко, което те знаят за нея, вече не важи, защото Джуманджи не е само в границите на джунглата, а е много по-голяма, по-опасна, с много повече и непредвидими нива.

Аристократите от "Имението Даунтън"

Дългоочакваният филм, вдъхновен от хитовия сериал "Имението Даунтън", е следващото заглавие, налично в каталога на А1 Видеотека за клиентите на A1 Xplore TV. Продукцията представя нова глава от живота на фамилията Кроули и тяхната прислуга в началото на XX век. Имението се готви за визитата на кралското семейство в лицето на крал Джордж V и кралица Мери. Аристократичното семейство от Даунтън определено не тъне в обичайния лукс заради Голямата депресия и наскоро приключилата Първа световна война, а за техни кралски височества всичко трябва да е по конец.

"Малката голяма работа" - да се събудиш отново на 13 години

"Малката голяма работа" е фантастичната комедия в платформата на A1 Xplore TV, която ще събере цялото семейство пред малкия екран. Лентата разказва как една жена получава възможността да преживее отново себе си като малка - в момент от живота й, когато отговорностите на възрастен стават непосилни. Никога не е късно да пораснеш... или пък отново да станеш малък. Дръзката и хаплива комедия е за цената на успеха, силата на женското приятелство и втория шанс да станеш по-добра версия на самия себе си.

Пожарникари-детегледачки в "Не си играй с огъня" и други важни уроци

"Не си играй с огъня" е разтоварващата комедия за малки и големи, с която да разведрите дните в социална изолация. Праволинейният и стриктен началник Джейк Карсън (Джон Сина) и неговият елитен екип от професионални пожарникари спасяват трима малчугани, попаднали в капана на неконтролируем огън. Огнеборците не успяват да открият родителите на децата, които междувременно обръщат цялото им ежедневие, включително и пожарната станция с краката нагоре. Елитният отряд осъзнава, че хлапетата са точно като пожарите - диви и непредсказуеми. Докъде ще се разпространи "безпощадният огън", който само три палави деца могат да предизвикат, можете да разберете през май в А1 Видеотека.

Странният хаос на "Семейство Адамс"

Завършете киномаратона в платформата на A1 Xplore TV с новата филмова версия на култовата анимация "Семейство Адамс". Мортиша и Гомес са изградили стабилни семейни устои на хълм в близост до жизнения и светъл Ню Джърси, но нито един симпатичен и сладникав елемент не е в състояние да развали така желания, шокиращ за останалите хора, уют... До сега! Уенсди се сблъсква със социалната среда, различна от нейната реалност, след като й се налага да посещава съвременния затвор за деца, известен ни като "училище". В същото време непохватният и заинтересован повече от експлозии и бели Пъгсли трябва да намери сили да признае пред себе си и семейството си, че е време традициите да бъдат нарушени и той може би не е типичният наследник на семейните ценности!

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ