Захранването е вълнуващ период за майката и детето и не трябва да бъде стресиращ или плашещ процес. Но за съжаление много от майките очакват да бъде именно такъв. А всъщност трябва да бъде обратното - то трябва да е спокойно и забавано за всички участници в него. Едно от страхотните неща в това да отглеждаш дете в ерата на технологиите е богатството на информация, достъпна само с един клик на телефона. Но в интернет има изобилие от разнообразни твърдения, а търсенето в гугъл може да отнеме твърде много от времето ви, което и без това е ограничено заради грижите по малкото дете. Не би ли било чудесно, ако имаше едно място, на което да намерите бързо цялата нужна достоверна информация за всичко, свързано със захранването на детето ви? Добрата новина е, че такова нещо има, и то на български език. То е мобилно приложение и се нарича Feia Захранване.

Ето и нашите 8 причини ЗАЩО да използвате мобилното приложение на Feia по време на захранването:

  1. Приложението ще отнеме голяма част от стреса ви - ще знаете точно какво предстои и как да преминете през него!Слагаме тази причина на първо място, защото ако майката е стресирана, детето също е стресирано. А това не е добре за цялото семейство
  2. Приложението ще ви спести време и нерви от търсене и сортиране на достоверни източници на информация. Feia Захранване е разработено съвместно с лекари и детски диетолози* и осигурява доказана, професионална информация.
  3. Приложението е винаги с вас на телефона ви. В днешно време (и с малко дете) можем да забравим главата си, но телефона - не.
  4. Във Feia Захранване ще намерите над 25 ръководства с полезни съвети, свързани с процеса на захранването.
  5. Ще получите основни познания за храненето като цяло, например какво са макронутриентите, кои са източниците на витамини и минерали и др. Те са полезни не само за захранването на бебето, но и за здравословния начин на живот на цялото семейство.
  6. Ще намерите бебешки рецепти и препоръки за домашно приготвени храни, които дори татковците могат да следват.
  7. Ще можете да създадете собствен дневник на бебето на въведената храна, поносимост и реакции.
  8. Свалянето на приложението и създаването на профил е безплатно.

 

Независимо дали се сблъсквате със захранването за първи път или вече имате опит, приложението Feia Захранване ще опрости отбиването и ще го направи по-приятно за всички.

* Приложение FEIA Захранване не замества редовните визити при педиатъра на бебето.

Feia Захранване можете да намерите за операционните системи iOS и Android и да свалите от тук

 

* съдържание на FEIA