Мотоасът Ангел Караньотов ще подкрепи специалния ивент на Shell, промотиращ колекционерските модели на Ducati, които отскоро са достъпни за лоялните клиенти на веригата. Те ще демонстрират качествата на моторите и ще раздават снимки и автографи от 11:00 до 20:00 ч. на 29 и 30 юни в любимата дестинация на мотористите - Sofia Ring Mall.

Освен да се срещнат с популярни мотозвезди, посетителите могат да разгледат и изложените модели Ducati, чиито мини копия са част от промоционалната колекция на веригата търговски комплекси Shell. Игри и викторина със специални подаръци ще направят събитието още по-привлекателно за феновете на мотоциклетите и на легендарната италианска марка. Сред най-хитовите награди се очертават моторчета Ducati от колекцията, подписани от Караньотов, както и уникална тениска с негов автограф.

Атрактивното мотосъбитие, на което Sofia Ring Mall e горд домакин, затвърждава мисията на търговския център да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки уникалната си концепция за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, забавление и релакс, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, търговският център в полите на Витоша се налага като абсолютната дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на времето на цялото семейство.

Снимка: Sofia Ring Mall