Най-голямата регионална верига нишови парфюмерии Belodore отвори първия си магазин в София. Магазинът е десети в региона на Балканите и се намира в Paradise Center. Нишовите парфюми набират все повече популярност в съвременния свят, където сензитивността е основа в общуването, изпъстрено с различни усещания.

Всеки иска да е уникален нали?

Нишовите парфюми са създадени за дръзки, изискани и страстни хора. Те са за онези, които не са съгласни с "обикновеното" ежедневие. Концепцията за създаване на нишови парфюми и козметика внесе напълно нов стил в индустрията за красота. С напълно нов, творчески и елегантен начин ароматните нотки и грижата за кожата от нишовия сегмент комбинират качеството на съставките, ароматите и формулите.

снимка: Belodore

Какво означава нишов парфюм?

Можем да ги наречем и бутикови. Те се отличават с това, че са предпочитани от малък кръг хора. Нишовите парфюми са за онези, които се усещат "различни" и не искат да приличат или да се харесат на всички. Парфюмерийната индустрия превърна термина в модна тенденция през последните години. И напълно оправдано нишовите парфюми и висококачествената козметика предоставят поглед към едно наистина уникално кътче от нея.

Водена от желанието да даде възможност на клиентите в България да изпитат това невероятно изживяване на обонянието, парфюмерия Belodore представя нови нишови марки. С тях всяко изживяване е специално и уникално.

 

снимка: Belodore

Аромати, които не може да подминете

Парфюмерийната къща Etat Libre d'Orange представлява амбициозни и оригинални парфюмеристи, чиито ароматни есенции разбиват предразсъдъците, докосват, изкушават и радват сетивата.

Juliette Has a Gun представя нов портрет на известната Шекспирова героиня и я адаптира към 21-ви век чрез сливане на съблазнителни ароматни нотки. Друга марка от "бъдещето" Escentric Molecules използва ароматна молекула, която не съществува в природата - за своите унисекс парфюми. Прочутата Iso E Super молекула е създадена в лаборатория и остава непозната за света до пускането на самия парфюм.

За първи път на българския пазар ще бъдат предложени продуктите на известната парфюмерийна къща Bond no. 9. Истински творчески вдъхновения, те са инспирирани от "центъра на света" и един от най-красивите и свободни градове - Ню Йорк. Обонятелната идентичност на Costume National Scents следва модата и изключителните познания на майстори парфюмеристи, които създават изкуство във всяка бутилка от чистотата на фините суровини.

снимка: Belodore

На рафтовете на парфюмерия Belodore ще намерите и продукти от марката Floris, парфюмерийна къща с впечатляваща традиция, датираща от 17 век. Техните аромати са били сред любимите на Уинстън Чърчил, Иън Флеминг и Мерилин Монро.

Освен изключителното предложение от нишови парфюми, всеки клиент на Belodore ще има възможност да разгледа и тества най-добрите продукти за грижа за кожата, които пристигат от лабораториите на ексклузивни марки: Dr. Barbara Sturm, Swiss Perfection, Margy's, Elemis...

 

* съдържание на Belodore