По улиците се търкалят първите паднали листа, а малките щъркелчета вече са тийнейджъри и започват да се готвят за големия полет към Африка.

Ако беше човек, лятото щеше да е 28-годишен австралиец с безупречен тен, който тича с русолявата си коса, кристалните си очи и секси белезите си от ухапване от акула, които е получил докато е карал сърф. Идва, обръща ни света с главата надолу и си тръгва с последните лъчи на август, за да се върне чак след една година.

Но да не мислим още за това. Сега нашият човек е тук и ни чакат още топли, летни вечери, в които да ходим на кино, да пием коктейли, да пеем по концерти и да вечеряме с приятели под звездите.

Пред всички тези планове обаче се промъква един издайнически въпрос, който тормози съзнанието на всяка жена, и въпреки че не си признават, на всеки мъж: "Какво да облека?".

Какво да облека за представянето на книга, на което съм поканена вдругиден? Какво да облека за първия ден в новия офис? Какво да облека за фестивала, на който ще засека всичките си бивши гаджета? Какво да облека довечера вкъщи, за да си спомни мъжът ми, че не нося само нощница? Какво да облека на вечерята в Созопол, за да види жена ми, че още съм готин?

снимка: Dir.bg for Best Secret

Въпросът "какво да облека" е безкрайно повтарящ се рефрен, а отговорът често тъне в мъгла. Сега си представете да членувате в специален клуб, в който много хора си задават същия въпрос и същевременно имат много отговори. Едно малко модно общество, в което се влиза трудно, но веднъж влезете ли, се озовавате във фешън варианта на пещерата на Али Баба. Пещера с дрехи на над 3000 бранда, които само чакат да се вмъкнат в гардероба ви и да ви обсипят с блясък за всяко събитие, което предстои.

снимка: Dir.bg for Best Secret

Този специален клуб съществува, казва се Best Secret и се намира на www.bestsecret.com. Става дума за онлайн моден магазин, в който се влиза само с покана: намигане към времето на джентълменските клубове, в които не всеки има достъп до всичко.

Броят на поканите е ограничен и има списък с чакащи, в който може да се запишете. Дори да се наложи да влезете в waiting list-a, чакането си струва.

Веднъж щом пред вас се отвори портала на Best Secret, ще се превърнете в хлапета, които са проникнали в дома на дядо Коледа, докато опакова играчките. Вечерни рокли на Just Cavalli, най-новите модели маратонки на Nike, секси чанти на Coccinelle, обувки на ток на Sergio Rossi...Дори Ема Стоун в "Круела", който все още върви по кината, ще ви завиди. А тя доказа, че е модна икона и вкусът й за дрехи е безупречен.

снимка: Dir.bg for Best Secret

За един бръснещ полет из тайния град на модните богатства Best Secret, си харесахме невероятна кежуал рокля на Comma в бледосиво и слънчевожълто, дълъг копринен панталон на Marella, розов топ от шифон също на Marella (с който бихме отишли на премиерата на новия сериал "Сексът и градът"), решен в актуалното розово и тъмнокарминено на сив фон и спортна тениска на adidas на розови, бели и жълти цветя.

И понеже и в Рая понякога има облаци, трябва да имате предвид, че повечето неща свършват бързо и е важно да действате светкавично, за да не се окаже, че на септемврийската сватба, на която сте поканени, кумата носи роклята, която толкова бяхте харесали. Е, това е възможно единствено ако кумата е част от тайното шопинг общество на Best Secret, а ако е така, може просто да й намигнете. Тя ще се сети.

снимка: Dir.bg for Best Secret

Ако все пак някаква такава неприятност се случи, трябва да знаете, че всеки ден на сайта се появяват по 500 нови продукта, всеки от които е едно произведение на модното изкуство. А новите членове получават подарък за "добре дошли": безплатен шипинг на първата поръчка.

На сайта има намаления между 20 и 80% и може да попаднете на наистина добра сделка, без да се налага да търсите "игла в купа сено". Освен това, съществува мобилно приложение Best Secret, чрез което може бързо да решите какво точно да облечете на поетичното четене в събота директно през телефона си.

Знаете ли, че в момента се строи най-голямата суперяхта в света? Тя се казва Somnio и построяването й ще струва общо около 600 милиона долара. Aпapтaмeнтитe в яхтата щe ce пpoдaвaт нa цeни oт 11,2 милиoнa дoлapa нaгope, ĸaтo чoвeĸ нямa дa мoжe дa cи ĸyпи тaĸъв, aĸo нe бъдe пpeдвapитeлнo пoĸaнeн зa тoвa. Може да ви се струва смешно да разполагате с 11,2 милиона долара и да не може да си купите апартамент на Somnio, защото не сте поканени, но в условието има логика.

Хубавите неща не са за всеки. Защото ако всеки получи достъп до тях, те вече няма да са толкова хубави. Затова Best Secret е нещо повече от сайт за пазаруване. И нещо повече от онлайн модно общество. Тук говорим за компания, която е пазител на ценността на модните брандове. И сме щастливи, че я има, защото ако всеки започне да носи сака на Armani и очила на Cavalli, как марките ще съхранят имиджовото послание, което носят?

Сега те успяват да го правят и вече имате възможност също да станете негови носители. На www.bestsecret.com.

 

* материалът съдържа продуктово позициониране