За дамите най-вероятно този въпрос изглежда неясен и объркващ. Да, обувките в дамския гардероб никога не са достатъчно и много често именно поради тази причина при много дами те отдавна са излезли от гардероба и са разположени по всевъзможни шкафове у дома. Но задавали ли сте си въпроса какъв е оптималният брой обувки, които са достатъчни за попълване на пролетно-летния сезон?

Тук сме се опитали да направим важното изчисление, така че да ви улесним при сезонното ви пазаруване. Така ще можете да пазарувате спокойно излизащи от сезона стоки на намалена цена, знаейки предварително от какво точно имате нужда.

Пролетни дамски обувки - какви и колко да купим

Да речем, че започвате от нулата и нямате нито един читав чифт обувки вкъщи или просто искате да се отървете от наличните, за да промените изцяло стила си. Когато става въпрос за най-цветния сезон, тук следва да премислим именно въпроса за това какви дрехи искаме да носим през него като стил и естествено, като цвят.

Ако сте спортна натура, ще са ви необходими чифт удобни качествени маратонки. Трябват ви поне 2 ежедневни чифта, които да редувате, така че да ги запазите максимално. Балеринките и кецовете са страхотно решение тук, като трябва да разполагате с един чифт водонепропускливи обувки за дъждовните дни.

Ботите са стилно решение, което винаги може да спаси положението през първите дни на пролетта.

Естествено, ще са ви необходими и един чифт официални дамски обувки за специални поводи. Разбира се, всеки повод може да изиска купуването на нов чифт, особено ако визията е по-смела, но не може да направите предварителни прогнози за това.

Най-лесно комбиниращите се цветове обувки в тази насока са бялото, черното и телесните цветове като каки, крем, пудра и прочие. Голямо разнообразие от модели и цветове пролетни обувки на страхотна цена може да откриете на Stemanelli.com

Дамски обувки за лятото - какво да прибавим в гардероба

Градусите се покачват, жегата се появява и слоевете дрехи намаляват. С тях се извършват и някои промени в "облеклото" на ходилата ни. Чехли, джапанки, сандали - дойде и техният ред.

Не забравяйте, че леката обувка ще ви даде много свобода, но в дългосрочен план предизвиква доста неудобства. Затова, когато избирате ежедневната си обувка тук, е необходимо да търсите такава с добра стелка и стабилна подметка, които ще осигурят достатъчна подкрепа на крака. Платнените кецове са идеални за целта, следвани от перфорираните летни обувки.

Тук ви е достатъчен един до два чифта сандали, чехли или джапанки и един чифт леки затворени обувки. Както страхотни пролетни, така и чудесни летни дамски обувки може да закупите от Stemanelli.com, където ниската цена ще ви позволи да имате колкото чифтове си пожелаете.


Рекламен материал.