Лятото е време за море и за ремонти. Често обаче комбинацията не ни се получава. Мечтаем за шума на вълните, но изтръпваме от мисълта да ни влезе майстор в къщата. В същото време ни се иска да променим нещо или поне да освежим интериора. Понякога само един-два дизайнерски детайла могат да направят чудеса и да се почувстваме различно. Не е необходимо да сменяме секцията в хола или да претапецираме дивана, освен ако домашният любимец не се е погрижил преждевременно да ускори процеса. Достатъчни са няколко нови елемента, които да внесат нотка свежест и да разчупят познатата подредба.

Практичното или красивото? И двете, моля, но ако може и да е забавно!. Нещо подобно се случва в епизода от тази събота в "Къщата на Lidl", в който експертът по майсторене Дино спретва за отрицателно време дизайнерска поставка за цветя.

Талантливият майстор обяснява стъпка по стъпка какви материали и инструменти са ни нужни, като в списъка задължително добавете и три бири Перленбахер от Lidl. Те ще ви трябват за финалната права, след като сглобите поставката за цветя. С тях може да си отдъхнате в компанията на приятел и след това да използвате вместо вази. Да, точно така - в момента използването на бутилки като елементи в декорацията е абсолютен хит, а съдържанието им в никакъв случая няма да попречи на изпълнението на концепцията. Важното е към него да се пристъпи след края на работния процес.

И за да се насладим на резултата, предварително трябва да набавим няколко стръка сезонни цветя, които да аранжираме в поставката. Остава само да й намерим точното място и можем да се похвалим с резултата на съседа или да вдъхновим приятелите, шервайки снимка с арт-инсталацията в социалните мрежи. Така поне малко ще разчупим морските пейзажи във Фейсбук. Защото няма по-хубаво място от дома, а когато ти самият си го направил още по-хубав, няма лошо да се похвалиш, нали?

А ако искате да имате непрекъснат източник на вдъхновение, не пропускайте да следите видео поредицата "Къщата на Lidl" в YouTube. Това всъщност е домът на добрите идеи за уелнес упражнения и съвети, крафт, хоби и бюти проекти, които се споделят всяка събота тук.

И докато подобни видео формати обикновено започват с предупреждението "Не прави това вкъщи", то този залага на предизвикателството "Направи това вкъщи!" И резултатите наистина си заслужават. "Наздраве" за добрата работа!


* съдържание на Lidl