Oт 1-ви до 5-и юли между 18:00 и 21:00 часа второто издание на Urban Fest ще посрещне младите попълнения на българската музикална сцена - Zornitsa Slavova & Michael Bozev, Явор Велчев - Yavi, Yagoda Treneva & Ilia Kolev, както и новото откритие на соул/RnB музиката - Lina Nikol. Едни от най- нашумелите DJ-и на българската клубна сцена - KXCKS, Boyan, Artone, Silver, Screamo и Xonic (Marble Souls), Rawland, Nikolay Danev и Marten Roberto ще разчупят представите за традиционен "шопинг" с ексклузивни партита от 5-и до 7-ми юли.

Вижте DJ-ите на Urban Fest >>

Aкустичните кавъри на хитови парчета и топлият акомпанимент на китара ще бъдат само част от музикалната наслада, приготвена специално за гостите на Urban Fest и Serdika Center. В периода от 5-и до 7-ми юли посетителите ще могат да се възползват от ексклузивни намаления в подбрани магазини, а за покупките над 50 лв. в периода на целия Urban Fest, гостите ще имат възможност да спечелят специален подарък от щанда с награди на Голямата Ротонда.

От 1-ви до 7-ми юли Serdika Center представя и впечатляваща изложба на колекционерски кецове. Емблематичните модели, сред които любимият чифт на Майкъл Джордан - Air Jordan I и обувките, носени от Уди Харелсън в класиката "Белите не могат да скачат" - Nike Air Command Force Billy Hoyle, предизвикаха любопитството на популярната блогърка Ирина Денева от "when_you_wonder_what_to_wear", дизайнера и стилист Антония Йорданова, победителката от "Master Chef" Божана Кацарова и чаровната Ипси от Kitty From The City.

За втора поредна година Urban Fest ще приветства почитателите на градската култура, предоставяйки им възможността да разгледат впечатляващата инсталация с изложба на колекционерски обувки, да се докоснат до красотата на мелодията на соул и RnB музиката, както и да се насладят на освежаващи коктейли. Фестивалът има за цел да популяризира streetwear модата и посетителите да бъдат максимално потопени в духа на градския живот. В допълнение към тазгодишната програма на Urban Fest ще се включват и талантливите татуисти от "Мастилница", които са подготвили специални демонстрации.

Повече информация за събитието може да откриете на - http://serdikacenter.bg

Видео към предаването "7 минути с" с водеща Лорина Камбурова и гости Artone, Boyan и Lina Nikol