В разгара на така мечтаните почивки все повече ни се иска да контролираме нещата, които могат да се объркат, за да може преживяването ни да е максимално приятно. За съжаление, обаче летните настинки и вируси дебнат от всеки ъгъл и често заплашват да ни развалят почивката. Тук идва ролята на подготовката. Защо е важно да се сме подготвени? Простата човешка истина е, че за да бъдем спокойни, трябва да сме подготвени.

Как?

Когато няма аптека наблизо дори и обикновен дребен проблем може да се превърне в голям. Това лято, обаче, "Аптеката идва" при нас с BENU и можем да си позволим да не мислим, защото има кой да мисли за нас.

Онлайн аптека BENU поставя аптечки за първа помощ в къмпинги, заведения и спасителни постове по българското Черноморие и в Природен парк Витоша. С идеята да си позволим да се наслаждаваме на почивката, докато някой друг мисли за нас.

снимка: Benu

Открий всички аптечки на BENU тук

А, за тези от вас, които искат да отидат на почивка спокойни и подготвени, на benu.bg можете да откриете специално създадените комплекти - "С деца на почивка" и "Спокойно лято", които съдържат всичко необходимо да ви осигурят комфортна почивка.

През изминалата година BENU, една от водещите фармацевтични вериги в Европа, стъпи на българския пазар като онлайн аптека, следвайки своята мисия да зададе европейско ниво в обслужването и грижата за здравето на българското население. Целта на BENU е да бъде винаги наблизо като доверен здравен експерт за цялото семейство, да даде професионална консултация и добър съвет.

Само година по-късно онлайн аптека benu.bg е все по-близо до нас и ни предлага над 9000 различни продукти в категориите: Витамини и хранителни добавки, Майка и дете, Лечение и здраве и здравословно хранене, Козметика и Медицински изделия.

Независимо дали на морето или в планината, спокойното лято е тук с BENU!

 

* съдържание на BENU