Преди точно година, едно пространство на улица Шипка 6 отвори врати и промени нощния живот на София завинаги. ЕХЕ CLUB вече е синоним на добро изкарване, а електронните партита в събота, както и петъчното парти WE TRAP се превърнаха в емблематични за градската клубна сцена. Мястото е и носител на наградата на Go guide за най-добър клуб за 2018 година.

След лятната ваканция, на 28 септември (събота) ЕХЕ отново отваря врати за втори, още по-силен сезон, изпълнен с още повече артисти, още по-добри партита и алтернативни лайв концерти.

Снимка: ЕХЕ CLUB

ОТКРИВАНЕТО НА ВТОРИЯ СЕЗОН

За официалното откриване на EXE CLUB гостува италианецът LEON (oт лейбъла на Marco Carola ""Music ON""). Той гради репутация на световната хаус сцена повече от 15 години в клубове като Ministry of Sound (London), Pacha & Cielo (New York), Zouk (Singapore) и много други. Освен него ще пускат и A.D.H.S. (Германия), Pavel Petrov, Steven (Metropolis) и Vanina. Откриването е на 28ми септември, от 22:30ч. на ул. Шипка 6.

Снимка: ЕХЕ CLUB

Вижте подробности за откриването на Сезон 2! 

ИДЕЯТА

Воден от любовта към музиката, клубът е създаден с идеята да свързва сродните парти души и любителите на клубния живот, и да събира на едно място различни, интересни артисти. ЕХЕ ни провокира да се потопим в атмосферата и да живеем наистина в момента, за едно по-качествено, по-силно преживяване. Екипът черпи вдъхновение от сцената в чужбина и се надява да продължава да обогатява клубната култура в София. ""I AM HOME"" e oфициалният слоган на клуба - крайната цел е всеки посетител да се чувства като у дома си. Това вече е факт за множество от феновете на ЕХЕ.

Снимка: ЕХЕ CLUB

ПРОСТРАНСТВОТО

Мястото е разделено на две: main room (или главното пространство), където се случва основната част от партитата, и популярната chill зона, предназначена за отдих, пълна с различни забавни неща, като аркадни игри от 90-те и бутиков бар в стил месарница. В главното пространство снимките са забранени, предизвиквайки ни да се потопим в музиката без телефоните си, но в chill зоната тази забрана не важи.

Снимка: ЕХЕ CLUB

ПРОГРАМАТА

ЕХЕ CLUB работи три дни в седмицата. В четвъртък се случват алтернативните партита (Origins, Prom Night), арт събитията (Urbanites) и лайв концертите. В петък е трап партито (WE TRAP), а съботата е посветена на движещата сила на клуба - електронната музика, като артистите и стиловете са различни всяка събота. Тази година ЕХЕ са разпределили съботите по цветовe и ""флагове"", които може да намерите по плакатите и визиите, за да е по-лесно за посетителите да знаят какво да очакват. Жълтият флаг е за най-леката събота (хаус, тек-хаус), червеният - по средата , а черният - за най-тежкото техно.

Снимка: ЕХЕ CLUB

КАКВО СЕ СЛУЧИ ПРЕЗ ПЪРВИЯ СЕЗОН

Освен създаването на партито WE TRAP, което преобрази хип-хоп културата на София, десетки български и чуждестранни артисти станаха част от първия сезон на клуба. Стругаре, NDOE, Жлъч, Григовор, Мила Роберт, Toria, Preyah и DAYO са сред изпълнителите, които се включиха с лайв концерти. Световни имена като Desiigner, Smokepurpp и Lady Leshurr също, и гост диджеи като Butch, Artbat, Konstantin Sibold. Резиденти на ЕХЕ са Pavel Petrov, Vanina, YOZ и Sava, а редовно пускат и DJ Lion, Peppou, Electriksoul, DOPEZOO, Marrtom.