Една от най-големите фармацевтични вериги в Европа - BENU, влезе на българския пазар като онлайн аптека на 1 ноември. 

BENU (чието име идва от митичната птица бену - предшественик на птицата Феникс, която е символ на живота, енергията и прераждането) идва в България с мисията да зададе европейско ниво в обслужването и грижата за здравето на българските граждани. Целта на онлайн аптеката е да бъде винаги наблизо като доверен здравен експерт за цялото семейство, помагайки с професионална консултация и добър съвет.

Онлайн аптека www.benu.bg предлага широка гама от хранителни добавки, лекарства без рецепта, козметика и медицински продукти. Над 7000 артикула в различни категории могат да бъдат намерени бързо и лесно, а платформата, изградена по европейски стандарти, прави пазаруването удобно и приятно.

снимка: Benu

Лечение и здраве, витамини и хранителни добавки, здравословно хранене, чайове и билки, козметика, красота и лична хигиена, са малка част от категориите, предлагани в онлайн аптеката. Специално внимание е отделено за майките и грижите за техните деца, работещите жени и всеки, който има нужда от продукт или консултация. Посетилите www.benu.bg ще имат възможността да избират и измежду атрактивни отстъпки, а в допълнение към това - доставката при покупка над 50 лева е безплатна.

Онлайн аптеката предлага лични консултации с дипломирани фармацевти и препоръка при избора на козметични и медицински продукти. При направено онлайн запитване в рамките само на един час ще получите отговор и съвети от специалист, като това не ви задължава да направите покупка. 

BENU, на чиято здравна експертиза ежедневно се доверяват милиони европейци, ще донесе качеството на фармацевтичните услуги, които всеки българин заслужава.

Вашият здравен експерт вече е на www.benu.bg!

 

* съдържание на Benu.bg