Огненото шоу "Дивинитас" и Sofia Ring Mall готвят за столичани специален и незабравим празник в навечерието на най-дългия ден в годината. Уникалното представление ще посипе нощта на 21 юни с искри, в деня на лятното слънцестоене. То ще се състои на амфитеатъра на търговския център в полите на Витоша, а входът ще е свободен.

Огненото шоу на "Дивинитас" пренася на земята епичната битка за огъня между боговете и титаните, като я превъплъщава в магични ритми и тайнства. Огнени хореографии, пленителна музика, боеве с огнени мечове, огнени криле и гълтане на огън са само част от атракциите, на които всеки може да се възхити и наслади, ако дойде в 21:30 ч. на амфитеатъра пред Sofia Ring Mall.

Лятното слънцестоене е моментът, в който не само започва лятото, но и се радваме на най-дългия ден в годината.

"Този път денят на зенита на слънцето е специален, защото с помощта на огненото изкуство ще "удължим" още повече миговете светлина", разказва за предстоящото събитие огненият артист Лили Йотова. Тя е част от "Дивинитас" - група огнени артисти, които са се посветили на красотата на огъня и на създаването на неповторими емоции за всеки, който ги наблюдава. Те се занимават с огнено изкуство повече от 10 години, обединени от общата си любов към пламъците.

Снимка: Sofia Ring Mall

Фантастичното огнено шоу на "Дивинитас" затвърждава мисията на Sofia Ring Mall да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки уникалната си концепция за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, забавление и релакс, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, търговският център в полите на Витоша се налага като абсолютната дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на времето на цялото семейство.

Огненото шоу "Дивинитас", посветено на лятното слънцестоене, ще се проведе от 21,30 ч. на 21 юни 2019 г. в амфитеатъра на Sofia Ring Mall (Околовръстен път №214). Входът е свободен.