4 лимитирани вкуса от датската марка за гурме лакриц с шоколад Lakrids by Bülow пристигнаха в България в началото на ноември. Classic Salty Caramel, Golden, Frozen и тематичният канелен Christmas са уникалните нови сладки изкушения, с които любителите на изтънчения вкус ще могат да подсладят деня си през предстоящите студени месеци.

С наближаването на хладните есенни утрини и дъждовните студени вечери всички се нуждаем от повече цвят, топлина и уют за душата - или казано накратко, от повече хюга моменти, които да ни сгряват в сивото ежедневие. Топло кафе, ароматна свещ, удобен пуловер, хубава книга или приятна компания са най-лесният и бърз начин да си доставите истинско хюга преживяване у дома. За допълнителен разкош и едно още по-силно хюга изживяване не бива да пропускате и задължителното сладко на масата, което винаги поражда положителни емоции и внася още повече уют и спокойствие. За целта Ви съветваме да се доверите на датчаните, които знаят отлично как се прави хюга, и препоръчваме да опитате пленяващата комбинация от датски гурме лакриц с вискокачествен белгийски шоколад от Lakrids by Bülow. Неповторимите вкусове на скандинавската марка за гурме лакриц с шоколад са перфектният сладък детайл, който мигновено създава хюга уют в мрачните есенни и зимни дни. А тази година датчаните от Lakrids by Bülow са ни приготвили истински сладки хюга шедьоври в лицето на CLASSIC - лакриц с дулсе де лече шоколад и морска сол, GOLDEN - лакриц с бял шоколад, малини и ягоди, FROZEN - лакриц с млечен шоколад, мента и захарна обвивка и CHRISTMAS - лакриц с дулсе де лече шоколад и канела.

снимка: Lakrids by Bülow

За да Ви убедим напълно, ще Ви разкажем и малко повече за всеки от тях!

Когато вкусът на мекия, топящ се в устата дулсе де лече шоколад се смеси с този на ароматния сладък лакриц, става дума за истински специално вкусово изживяване - точно каквото е CLASSIC SALTY CARAMEL от Lakrids by Bülow. А за да отправят към сетивата Ви още по-голямо предизвикателство, датските майстори-сладкари са добавили и хрупкави парченца морска сол - брилянтен завършек, който печели на мига всеки ценител на сладко-соленото гурме.

снимка: Lakrids by Bülow

Кадифеният GOLDEN пък обединява меката сладост на белия шоколад със свежестта на яркочервени малини и щипка сочни ягоди, за да бъде денят Ви по-цветен. Отдайте се безрезервно на феерията от вкусове с униклания сладък лакриц, покрит с фини парченца малини и бял шоколад. А за още повече разкош всичко това е поръсено с малинов прашец! Неустоимо, не мислите ли?

снимка: Lakrids by Bülow

Уникалният FROZEN пък е създаден с една-единствена цел: да направи зимата Ви по-уютна, сладка, снежна и незабравима! Подарете си истински специално вкусово удоволствие с преливащия от свежест микс от сладък лакриц, нежен млечен шоколад и щипка ароматна метна. А за да бъде зимната приказка истински вълшебна, от Lakrids by Bülow са покрили всичко това с хрупкава захарна обвивка, напомняща на пухкавия бял сняг, който се сипе тихо през нощта, докато Вие сте се сгушили на топло вкъщи и се наслаждавате на датски лакриц с шоколад от Lakrids by Bülow.

Тъй като е трудно е да си представим Коледа без аромат на канела, в своя CHRISTMAS Lakrids by Bülow са пресъздали умело празничното настроение с впечатляващ микс от благоуханна канела, карамелизиран бял шоколад и хрупкав, топящ се в устата карамел. А след като се насладите на тази красота от вкусове и стигнете до специалното ядро от сладък лакриц, зимата Ви ще бъде още по-празнична и вълшебна, като в коледните книжки от детството.

За финал ще Ви напомним, че ако случайно изпитвате колебания кой от новите вкусове на бранда би Ви допаднал най-много, най-добре е да отидете на място да ги дегустирате и да изберете своя фаворит в бутик Lakrids by Bülow в The Mall (ниво 0). По-смелите съветваме директно да поръчват онлайн на lakridsbybulow.bg - сигурни сме, че няма да съжалявате!

 

* съдържание на Lakrids by Bülow